1. Home
  2. sonja13091976
  3. Artikelen van sonja13091976

Artikelen van sonja13091976

Dit artikel kwam ik tegen in een paasboekje van de Plusmarkt uit 2003. Leuk om te lezen als je meer over de verschillende soorten rauwe ham wilt weten.  …  Lees verder »

Kaasjes met karakter …  Lees verder »

Ik heb een kookboek met allemaal lekkere Oosterse gerechten erin. Het is echt een van m'n favo's. Tussen de regels door staan er veel leuke teksten. Deze wil ik graag met jullie delen in dit artikel. Veel leesplezier!!  …  Lees verder »

Tijdens elke vakantie heb je wel een culinaire vakantieherinnering. Positief of negatief. Ik ben erg benieuwd naar jouw culinaire vakantieherinnering. Help je mee om van dit artikel iets moois te maken???  …  Lees verder »

Een klein en nieuw museum in het hart van Rome.  …  Lees verder »

In dit artikel wil ik voor mezelf mijn favoriete artikelen van smulweb plaatsen. Op je eigen homepage zoeken is zo'n gedoe...  …  Lees verder »

Voor bij de gourmet, fondue of BBQ …  Lees verder »

Verschillende leuke achtergrondjes. Gemaakt van zelfgemaakte foto's en foto's & plaatjes op internet.  …  Lees verder »

In dit artikel wil ik voor mezelf mijn meest favoriete recepten van smulweb plaatsen. Ik vind het zo'n gedoe om op m'n homepage een recept te vinden.  …  Lees verder »

Soms gaat het net niet zoals je het wilt hebben. Je hebt het idee dat je het netjes volgens recept doet, maar toch gaat er iets mis. In dit artikel kan je misschien de oorzaak vinden..  …  Lees verder »

Een rijsttafel maken is erg lekker en kost veel tijd (die niet iedereen heeft) Conimex maakt het ons wat makkelijker! Het is elke keer weer een succes!  …  Lees verder »

Gourmetten is vaak met zo'n standaard vleesschotel. Dit artikel kan je misschien op het idee brengen om het eens een keer helemaal anders te doen. Gourmetten op z'n GRIEKS!  …  Lees verder »

In PSP heb ik lekker zitten oefenen en het resultaat zijn allemaal lege kaartjes die iedereen hier op Smullie mag gebruiken. Veel plezier ermee!  …  Lees verder »

Ik wilde dit eigenlijk als recept opgeven, maar het was te veel tekst denk ik.. Recept komt van de Keurslager.  …  Lees verder »

Aan tafel koken is overal in Azie heel populair. In een prachtige fonduepan laat iedereen zijn eigen blokjes vis, flinterdunne plakjes vlees en fijngesneden groenten in de hete bouillon gaar worden.  …  Lees verder »

Gevulde eieren zijn makkelijk om te maken en het ziet er feestelijk uit op een verjaardag, een buffet, als voorgerecht, etc. Inmiddels heb ik al heel wat variaties verzameld en deze wil ik graag op 1 plek bij elkaar hebben  …  Lees verder »

Dit artikel over invriezen komt uit de Allerhande en er staan een heleboel goede tips in. Wie het geheim van invriezen kent, heeft het hele jaar door bruikbare ingredienten in huis. Er staan hier en daar wat persoonlijke aanvullingen in.  …  Lees verder »

Top