1. Home
  2. smulweb_redactie
  3. Artikelen van smulweb_redactie

Artikelen van smulweb_redactie

Waar je diverse champagnes, heerlijke Spaanse wijnen, lekkere stevige winterwijnen, spannende Italiaanse wijnen en nog veel meer kunt proeven.  …  Lees verder »

Regelmatig willen we jullie vragen om mee te doen met de SmulWeb polls.  …  Lees verder »

dsfh …  Lees verder »

Sommige soorten vet zijn slecht voor de gezondheid, andere zijn juist gezond.  …  Lees verder »

Uit onderzoek onder 34.000 Noorse volwassenen, die het meeste volkoren eten, bleek dat het eten van volkoren de kans op een hartziekte met 23 procent vermindert.  …  Lees verder »

Als twaalfjarige jongen woog Richard Thomas uit Wales meer dan 130 kilo omdat hij van zijn ouders jarenlang niets anders kreeg te eten dan?patat! …  Lees verder »

De eindexamens zijn in aantocht. Voor middelbare scholieren die alleen van dit vooruitzicht al in de stress schieten, heeft de universiteit van Wageningen een oplossing bedacht.  …  Lees verder »

Heb jij je wel eens afgevraagd wat goede smaak eigenlijk is en welke aspecten de smaak van iets bepalen? …  Lees verder »

Tijdens de vakantiebeurs kun je direct al culinair op reis gaan. Verschillende landen bieden hun culinaire specialiteiten aan. Je krijgt voor je culinaire rondreis een kortingsboekje met recepten, met gerechten uit alle delen van de wereld.  …  Lees verder »

De redactie heeft Carla Kentgens, culinair schrijfster, gevraagd om regelmatig een leuk artikeltje te schrijven. Zelf heeft ze veel ideetjes, maar het is natuurlijk ook leuk als jullie zelf met suggesties komen! …  Lees verder »

Afgelopen week kregen we deze brief van een lid toegestuurd!! Dit moet je lezen! We moeten er wel bij vermelden dat het restaurant na twee weken alsnog schriftelijk excuses heeft aangeboden. …  Lees verder »

De tien meest gestelde vragen na de uitbraak van Mond en Klauwzeer (MKZ) …  Lees verder »

Na drie weken later te zijn gestart dan normaal, is het eindelijk weer volop mosselseizoen in Nederland.  …  Lees verder »

Binnenkort in de supermarkt: een kop koffie uit blik. En nog warm ook. …  Lees verder »

Top