1. Home
  2. sjakkus
  3. Favoriete artikelen van sjakkus

Favoriete artikelen van sjakkus

links naar vegetarische sites, recepten lijstjes en veggie humor  …  Lees verder »

Kook een ei zacht, halfzacht, bijna hard of snijdbaar hard; nog teveel geeft het koken van eieren niet het gewenste resultaat ! …  Lees verder »

Quote:UBB Op onze site kun je heel eenvoudig enkele basis stijlelementen toevoegen aan je bijdragen. Dit kan met UBB code. Hieronder volgt een overzicht van de meestgebruikte vormen. Voor de tekstopmaak, het plaatsen van plaatjes en links, mag je gebruik maken van UBB codes. Eigenlijk werkt dat heel simpel.  …  Lees verder »

Veel gerechten worden onterecht overgoten met een saus, waardoor de smaak van het gerecht teniet wordt gedaan. Een saus kan echter, op de juiste manier gebruikt, een welkome toevoeging zijn aan een gerecht. Hieronder vind je de basis voor diverse sauzen en dressings. Veel sauzen zijn afgeleid van deze sauzen. …  Lees verder »

Ter kennisname zijn er voor je pagina kleuren op te halen met codes en tekst: http://www.w3schools.com/css/css_colornames.asp …  Lees verder »

Heel veel HTML code`s voor je pagina. Neem mee naar je eigen pagina!  …  Lees verder »

Verschillende leuke achtergrondjes. Gemaakt van zelfgemaakte foto's en foto's & plaatjes op internet.  …  Lees verder »

Met een eigengemaakte achtergrond geef je je pagina een persoonlijk tintje. Met het juiste gereedschap is dit een fluitje van een cent. Via deze methode moet het iedereen lukken een naadloze achtergrond te maken! …  Lees verder »

Hierbij enkele codes om een dwarrelend effect te krijgen:MAAR: LET WEL OP DAT JE DE CODE GOED KOPIEERT, ZOALS DIE HIER STAAT. ANDERS KAN JE GASTENBOEK OP SLOT GAAN. …  Lees verder »

Top