1. Home
  2. sheltiemoeke
  3. Favoriete artikelen van sheltiemoeke

Favoriete artikelen van sheltiemoeke

Het paasfeest staat weer voor de deur .We zijn met elkaar steeds meer bezig om het met Pasen net zo gezellig en feestelijk te maken als de kerst .Ik heb een aantal recepten bij elkaar gezet die de feestvreugde nog meer kunnen vergroten .Hieronder 15 heerlijke gerechten voor Pasen …  Lees verder »

De Mojito is de nationale drank van Cuba bestaande uit rum, limoen, munt, rietsuiker en veel ijs. De kwaliteit van de ingrediŽnten is heel belangrijk bij het bereiden van deze stijlvolle, overheerlijke frisse cocktail. …  Lees verder »

Al mijn barbecue recepten op een rijtje Ik komt van oorsprong uit een BBQ land waar minstens door iedereen 1-3 keer per week gebarbecue worden. (winter en zomer) …  Lees verder »

Het aspergeseizoen Het aspergeseizoen loopt afhankelijk van de temperatuur in Nederland van omstreeks eind april tot Sint Jan op 24 juni, omdat de plant dan moet gaan doorgroeien om voldoende kracht te verzamelen voor de oogst van het volgend jaar. Het jaarlijkse begin van de oogst hangt van de weersgesteldheid af. De asperge groeit alleen als de temperatuur van de bodem 12 graden bedraagt. Door gebruik te maken van plastic folie dat al eind maart over de bedden wordt aangebracht, kan het begin van de oogst met enkele weken worden vervroegd.  …  Lees verder »

Begin januari heb ik voor mijn nicht een Nieuwjaarsborrel voor plm. 20 personen georganiseerd. De gasten kwamen om plm. 15.00 uur en de laatste vertrok om plm. 20.30 uur. Het was erg gezellig en alle hapjes vielen erg in de smaak. Samen hebben we de volgende hapjes gemaakt, waarvan er maar heel weinig overbleef.  …  Lees verder »

Top