1. Home
  2. ronaldvermeulen
  3. Artikelen van ronaldvermeulen

Artikelen van ronaldvermeulen

Ondanks het slechte weer waren we uiteindelijk met 28 man/vrouw te gast bij de visafslag te Stellendam. We werden in restaurant de Zeemeeuw van harte ontvangen met een kop koffie/thee en een heerlijk gebakje. Vanuit het restaurant, wat de vorm van een kajuit had, konden we prachtig op de haven kijken. Sommigen van ons waren al om 5.00 uur opgestaan om op tijd aanwezig te zijn. Het was een leuk en gezellig gezelschap, wat de ochtend extra prettig maakte. …  Lees verder »

na een lange tijd niet echt lang in de keuken gestaan te hebben, eindelijk weer eens voor vrienden gekookt. De mis en place nam zo′n kleine 3 uur inbeslag. De bereiding liep vlotjes. En.... de gasten waren achteraf zeer te vreden. Met een voldaan gevoel en lekkere drankenjes eindigden we avond. …  Lees verder »

Klein stenen potje met dekseltje in allerlei vormen …  Lees verder »

Van 3 t/m 9 oktober houden diverse restaurants als thema; vegetarisch. Bij de deelnemende restaurants zijn in die week de vegetarische voorgerechten voor 2 personen gratis. …  Lees verder »

Rookoven bestaande uit; •roestvrijstalen schuifdeksel •inklapbare handgreep •1 rooster •rookkamer •afmetingen: Maat: 38x28x8,5 •inclusief rookmot en gebruiksaanwijzing Te gebruiken voor alle warmte bronnen. …  Lees verder »

Smulweblid Ronald Vermeulen heeft samen met de plaatselijke VVV en een plaatselijke horeca-ondernemer op vrijdag, 5 oktober 2012 een rondleiding georganiseerd bij de visafslag te Stellendam. Wie zin heeft kan zich aanmelding via het e-mailadres vermeulenronald2009@hotmail.com (geef in de email je naam (evt. ook van partner/metgezel), woonplaats en telefoonnummer op. Wees er snel bij want vol is vol.) Na storting van 28.50 euro p.p, is de inschrijving definitief. Storten op rekening nummer 3605.32.500 tnv R. Vermeulen ovv naam en woonplaats. Uiterste datum van betaling is 20 september 2012. Wat er zoal gevangen wordt, zijn tong, schol, inktvis, rode mul, poon, zeebaars en de bekende Stellendamse garnalen. …  Lees verder »

Top