1. Home
  2. reneeoskam
  3. Favoriete artikelen van reneeoskam

Favoriete artikelen van reneeoskam

Wij kennen de Chinese keuken vooral van de Chinees-Indische restaurants. Maar de échte Chinese keuken is zoveel meer dan dat. …  Lees verder »

De tajine is een Noord-Afrikaanse stoofpot waarmee je de heerlijkste en geurigste gerechten kunt maken. In dit artikel uitleg en meer! Recepten vind je op www.kruidenthuis.nl. …  Lees verder »

No waste! Ook de culinaire wereld is in de ban van duurzaamheid. Kookprogramma′s en culinaire tijdschriften staan er vol van: biologische, regionale producten, een beter leven voor dieren in de vleesindustrie... én minder verspilling. …  Lees verder »

Nootmuskaat en foelie: de eerste heeft een spruitjesimago en de tweede is vrij onbekend in onze keuken. Beide specerijen komen van dezelfde boom, hebben een krachtige smaak en kunne gerechten een bijzondere smaak geven. Lees meer in dit artikel! …  Lees verder »

Verse kruiden zijn een prima alternatief voor zout in een maaltijd. Dille doet het bijvoorbeeld heel goed bij vis en met een paar blaadjes basilicum wordt iedere pasta een ware traktatie. Maar wist u dat u met kruiden ook uw gezondheid een handje kunt helpen? Het bevorderen van de spijsvertering of het onderdrukken van hoest. Alles is mogelijk, als u de juiste kruiden kiest. …  Lees verder »

Rode peper, witte peper, zwarte peper, cayennepeper... er zijn zoveel soorten peper. Hoe zit dat nu precies? …  Lees verder »

Top