1. Home
  2. paulien_e
  3. Favoriete artikelen van paulien_e

Favoriete artikelen van paulien_e

Onze dochter kreeg dit gedicht van schoolVoor mij een prachtig en waardevol gedicht …  Lees verder »

Dit artikel over invriezen komt uit de Allerhande en er staan een heleboel goede tips in. Wie het geheim van invriezen kent, heeft het hele jaar door bruikbare ingredienten in huis. Er staan hier en daar wat persoonlijke aanvullingen in.  …  Lees verder »

Het heeft tijd nodig, maar tenslotte aan het eind van het jaar kan je van de zondoorstoofde smaak van de voorbije zomer genieten. …  Lees verder »

Nu is het tijd om te beginnen met zaaien van groenten en eenjarige bloemen voor je tuin. Maar hoe doe je dat nu? …  Lees verder »

Laurus Nobilis het laurierblaadje (voor soep en stoofpot)  …  Lees verder »

Is rabarber nu groente of fruit, lees er meer over in dit artikel …  Lees verder »

Zelf tomaten kweken is niet moeilijk en ze zijn veel lekkerder dan de tomaten uit de winkel. Onderstaand artikel komt uit Home and Garden van maart 2003 …  Lees verder »

Diverse tips voor het invriezen van o.a. vers fruit, verse kruiden, geblancheerde of verse groenten en sauzen/chutney's. Reuze handig! …  Lees verder »

De belangrijkste Duitse ingredienten: handig bij Duitstalige receptuur. (kruiden, vlees, vis etc.) …  Lees verder »

Omdat ik hier zelf elke keer weer tegenaan loop, en omdat ik denk dat meer mensen hier nog wel eens wat aan zouden kunnen hebben: een lijstje Amerikaanse en Engelse maten & gewichten. …  Lees verder »

Om even bij stil te staan …  Lees verder »

kleine tips om te weten …  Lees verder »

Top