1. Home
  2. nmbvv
  3. Artikelen van nmbvv

Artikelen van nmbvv

Beautyfood is hot! Sapjes met Aloë Vera, shakes van Robert Schoemacher, Nonisap, Purity Tea, you name it, they have it. De trend is komen overwaaien uit Japan, maar eigenlijk is het niets nieuws. Stap een willekeurige supermarkt of natuurwinkel binnen en je hebt een heel scala aan beautyfood tot je beschikking. Nog een stuk goedkoper ook!  …  Lees verder »

Generaliseren over welke wijn te serveren bij kaas kan gevaarlijk zijn. Er zijn bijvoorbeeld tientallen soorten geitenkaas, van jonge, zoete, ricotta-achtige soorten tot oude, scherpe bijna Parmezaan-achtige soorten, en het spectrum van wijnen die er bij passen volgen dezelfde toonladder. Zelfs de rijpheidsgraad van de kaas kan invloed hebben op de wijnkeuze. …  Lees verder »

Simpel antwoord: Altijd! Champagne is voor wanneer je je depressief voelt, of decadent, of extatisch, optimistisch, fantastisch, of een goede businessdeal viert, een heugelijke bijeenkomst of gewoon een nieuwe dag in het leven. Het glijdt door de keel, samen met kwarteleieren, doet het goed met oesters, maar is ook niet slecht met bacon en eieren... of zalm, in de ochtend. En wat dacht je van aardbeien? …  Lees verder »

Champagne is lekker, dat kan iedereen beamen. Maar voor sommigen is champagne te duur en weer andere drinken het liever alleen bij gelegenheden omdat het voor hen echt een feestdrank is. Als je toch graag regelmatig een glaasje bubbels wilt drinken, dan is Prosecco een lekker alternatief. …  Lees verder »

De term antipasto betekent letterlijk voor de maaltijd en duidt een vrij lichte schotel aan, bedoeld om het gehemelte te prikkelen voordat de meer substantiële gerechten worden opgediend. …  Lees verder »

Velen vinden de herfst geen fijne tijd van het jaar en verlangen terug naar zwoele zomeravonden, terrasjes met hapjes en drankjes en picknicken op het strand of in het park. Maar de herfst heeft ook weer een voordeel: heerlijke gerechten met stevige wintergroenten. Pompoen, koolrabi, knolselderij, pastinaak, bieten, winterpeen, spruiten Ze zijn allemaal weer volop verkrijgbaar! Hier alvast 10 heerlijke recepten met wintergroenten. Enjoy! …  Lees verder »

Kruiden als bieslook, koriander, oregano en tijm kweek je zelf. Hier tips om deze kruiden thuis te kweken. Met heerlijke recepttips! Ga aan de slag. Verse kruiden zijn echt het lekkerst.  …  Lees verder »

Een lekker sappig biefstukje op z`n tijd is heerlijk, maar dan moet `ie wel goed gebakken zijn. Je weet wel, zo heerlijk mals en smeltend op de tong, zoals je de biefstuk in een goed restaurant krijgt. Leer nu hoe jij stap voor stap ook zo`n perfect biefstukje kunt bakken.  …  Lees verder »

Top