1. Home
  2. nim
  3. Favoriete artikelen van nim

Favoriete artikelen van nim

Wil je iets wegen en heb je geen keukenweegschaal bij de hand,pak dan een eetlepel en je hebt hetzelfde gewicht dat je nodig hebt voor een gerecht. …  Lees verder »

Op basis van de enorm handige groentewijzers van Nim, die ik met veel plezier gebruik, heb ik een Vleeswijzer gemaakt. Hierin kun je vinden welk vlees goed combineert met welke groente. …  Lees verder »

In de loop van de jaren heb ik een groot aantal keukentermen in een bestandje gezet. Misschien kunnen andere Smulwebbers er ook nog wat mee. …  Lees verder »

Met een eigengemaakte achtergrond geef je je pagina een persoonlijk tintje. Met het juiste gereedschap is dit een fluitje van een cent. Via deze methode moet het iedereen lukken een naadloze achtergrond te maken! …  Lees verder »

De oude Egyptenaren hielden van de goede keuken, zoals o.a. blijkt uit wandschilderingen in graftomben.Bron: Aan tafel met de farao's …  Lees verder »

Van Amandel- tot Zonnebloemolie …  Lees verder »

Vernieuwd en verbeterd; alles over leuke kleuren. Klik hier voor de tabel en hier voor het gebruik van gekleurde tekst.  …  Lees verder »

Grappige, leuke, lekkere en ook verstandige uitdeel ideetjes voor kinderen.  …  Lees verder »

Zelf heb ik er soms moeite mee om te onthouden welke groente bij welk seizoen hoort. Voornamelijk omdat de meeste groenten het gehele jaar te verkrijgen zijn.  …  Lees verder »

Top