1. Home
  2. nadino
  3. Artikelen van nadino

Artikelen van nadino

Restaurant ’t Deurtje in Amstelveen bestond vrijdag 20 januari 35 jaar! Om dit te vieren werd een jubileumfeest gehouden waarbij de eenmalige glossy-magazine ′35 jaar ′t Deurtje′ met onder andere nieuwtjes over het restaurant werd gelanceerd. Daarnaast werd een veiling gehouden ten bate van Orange Babies: een stichting die als voornaamste doel heeft zwangere vrouwen met HIV in Afrika te helpen. De opbrengst telde maar liefst 3.850 euro! …  Lees verder »

Taste of Amsterdam. Ok. What to wear? Ik ben er nooit eerder geweest en weet niet wat ik ervan kan verwachten. Het evenement is breed uitgelicht in de media maar de sfeer die er hangt blijft mij enigszins onbekend. Een paar jaar geleden ben ik op het Preuvenemint in Maastricht geweest en ik besluit mijn kledingkeuze en schoenpartij daar op af te stemmen. …  Lees verder »

Via de Jeunes Restaurateurs d′Europe (JRE) in Nederland – een vereniging van jonge restaurateurs met als doel hun passie en talent voor het vak met elkaar te delen – kun je nu exclusieve restaurant arrangementen boeken. Geniet van een fantastische lunch of schitterend diner en kies uit één van onderstaande aangesloten restaurants van JRE: …  Lees verder »

Chef-kok Rik Jansma van restaurant Basiliek in Harderwijk en chef-kok Pieter Bosters van Restaurant Mijn Keuken in Wouw verruilen elkaars keuken voor 1 week! Voor jou als gast een kans om kennis te maken met een “andere keuken” zonder dat je daar ver voor hoeft te rijden! Een beetje anders maar toch hetzelfde dus. …  Lees verder »

Starbucks heeft een conceptstore geopend in Amsterdam op de Utrechtsestraat, nabij het rembrandtplein. Het bijzondere ontwerp (van Liz Muller) is geïnspireerd door de rol die 17e eeuwse Nederlandse handelaren speelden in de verspreiding van koffie over de hele wereld. …  Lees verder »

′Goan etten′ in de Achterhoek, dat is wat je kunt doen op vrijdag 13 april. Dat betekent dat je de Achterhoek eet op een zestal prachtige - wel geheime - locaties. Nou ja geheim? Niet helemaal. …  Lees verder »

Speciaal voor de start van de herfstvakantie biedt de Nederlanden op zaterdag 20 oktober 2012 de unieke gelegenheid om samen met je kinderen kennis te maken met de culinaire wereld. …  Lees verder »

Vind je koken erg leuk maar heb je stiekem het idee dat je niet precies weet waar je mee bezig bent? Ben je onzeker over je eigen kennis in de keuken en zou je graag wat technieken onder de knie willen krijgen? Er is een manier om dit voor elkaar te krijgen: de Basiscursus workshop in het Smulweb Kookcollege, begeleid door Chef-kok Pim Haaksman! …  Lees verder »

Op 1 november 2012 bestaat Restaurant de Compagnon twintig jaar. Een van de oudste en meest authentieke restaurants pakt groots uit om deze bijzondere verjaardag te vieren. Een menu geheel in het teken van klassiekers uit de afgelopen jaren, uiteraard in een nieuw jasje, voor een speciale verjaardagsprijs. Een culinaire reis door twee decennia. De Compagnon…een feestje om niet te missen. …  Lees verder »

Zeventien Nederlandse restaurants hebben een Bib Gourmand gekregen. Twaalf restaurants verloren hun beloning voor een goeie prijs-kwaliteitverhouding met als uitgangspunt een driegangenmenu prijs van maximaal 35 euro. Niet geheel onbelangrijk tijdens economisch laagtij. Ons kleine kikkerlandje telt nu maar liefst 102 restaurants met een Bib Gourmand. Hoera! …  Lees verder »

Ja! Het is zover. De droom van Karin van Eeuwijk en Erik Hermans is eindelijk in vervulling gegaan: een compleet nieuw restaurant en hotel is geopend op 2 november 2011. Het bijzondere, drijvende restaurant en hotel heeft de unieke locatie behouden. …  Lees verder »

De feestdagen zijn alweer een tijdje achter de rug. Jammer! Maar ook wel goed misschien, want al dat lekkers en zoet is een aanslag op de gezondheid. Met deze tien meest populaire slanke gerechten kom je weer op normaal gewicht. Saai? Helemaal niet. Hartstikke lekker! …  Lees verder »

Top