1. Home
  2. monique49
  3. Favoriete artikelen van monique49

Favoriete artikelen van monique49

Nationale en internationale warme en koude sausjes en dipjes en aanverwanten zoals dressings en eigengemaakte sambal …  Lees verder »

Eindelijk iets gewonnen,met een leuke actie van Smulweb! …  Lees verder »

Lekkere hapjes voor de High Tea vind je op mijn site in mijn kookgroep;HIGH TEA TIME Kijk bij de recepten …  Lees verder »

Restaurants met een extra teintje …  Lees verder »

zoet,hartig, simpel of feestelijk, pannenkoeken zijn het hele jaar door een waar festijn voor groot en klein. Eenvoudig te bereiden!  …  Lees verder »

De Liefde van de man gaat door de maag is een veel gehoord gezegde,de liefde van de vrouw kan net zo goed door de maag gaan.  …  Lees verder »

 …  Lees verder »

mmmmmm Een groeiende verzameling eenvoudige gerechtjes die vooral lekker ogen. …  Lees verder »

Maar je kunt ze volgens mij ook wel op andere dagen maken! …  Lees verder »

Recepten met de aardappel in de hoofdrol. Elk recept is voor 4 personen. …  Lees verder »

maar ook op andere dagen zijn ze best lekker  …  Lees verder »

Iedereen kent de grote tafels met diverse koude schotels en heerlijke kleine hapjes. Maar zelf maken? Dat is vast heel veel werk! Schrik niet: eigenlijk valt dat best wel mee. We hebben hier enkele makkelijke suggesties voor je. …  Lees verder »

Iedereen kent de grote tafels met diverse koude schotels en heerlijke kleine hapjes. Maar zelf maken? Dat is vast heel veel werk! Schrik niet: eigenlijk valt dat best wel mee. We hebben hier enkele makkelijke suggesties voor je. …  Lees verder »

(update april 2011) Gezellig met vrienden en vriendinnen theeleuten? Hight tea is overgewaaid uit Engeland en ook in Nederland helemaal hip! Hoe organiseer je je eigen high tea? Smulweb helpt je op weg met ontzettend veel tips! …  Lees verder »

Heb je wat te vieren dan is een buffet altijd ideaal er is voor een ieder wat wils, ik heb hier de lekkerste buffet hapjes die hier altijd een succes zijn op een rijtje gezet, dit is niet als buffet bedoelt maar de hapjes kun je wel gebruiken voor een eigen te bepalen buffet en een ieder van deze hapjes zullen er zeker niet op misstaan, dus wens ik je veel plezier van mijn Hapjes! …  Lees verder »

Gevulde tomaten, bladerdeeghapjes met vis, stokjes met komkommer en tomaat, sandwitches noem het maar op...Recepten voor de kerst hightea. Vooral gezond maar juist erg lekker! Snel en gemakkelijk te bereiden..  …  Lees verder »

Top