1. Home
  2. monica053
  3. Favoriete artikelen van monica053

Favoriete artikelen van monica053

Wat is er niet leuker om in de donkere wintermaanden lekker bezig te zijn in de keuken en aan het bakken te gaan? Het hele huis geurt naar de “bakkerij”. Zo kom je helemaal in de sfeer van Kerstmis. In mijn artikel vind je de recepten van mijn Kerststol, meer dan 50 koekjesrecepten en helemaal onderaan nog een paar heerlijke taarten die helemaal in de Kerstsfeer passen. …  Lees verder »

Het kan nog net op het randje van de zomer .Lekkere frisse gerechten met komkommer .Makkelijk mee te werken en het past bijna overal bij, bij zeer hete gerechten of als borrelhapje .Ga eens kijken of er iets van je gading tussenzit .Alvast veel mooi weer met nog warme avonden gewenst ,zodat de BBQ ook nog even aan kan . …  Lees verder »

Om alvast in de vakantie stemming te komen .De voorpret kan alvast beginnen totdat je over een paar weekjes deze richting op rijdt .Nu even aandacht voor de Franse keuken .Hier is het toch allemaal begonnen met vele smaaksensaties top koks en hetzelfde geldt voor de restaurants .Een diversiteit aan gerechten van hele goede maar ook echt hele vreemde tot super gerechten met veel smaak .Ga hieronder eens even kijken of er iets voor je bij zit . …  Lees verder »

Een Aziatische en overwegend Indonesische feestmaaltijd met verschillende hoofdgerechten, bijgerechten, salade, sambals en atjars. Meer dan 50 recepten uit eigen keuken. …  Lees verder »

Dit artikel is een aanvulling op het artikel over de eenmalige bonboncursus bij Kees Raat te Amsterdam en ik heb drie recepten voor bonbons op mijn homepage gezet …  Lees verder »

Met deze recepten van Smulweblid gastronoom1 zet je in een handomdraai een mini rijsttafel op tafel. Echt Indonesisch genieten! …  Lees verder »

Smulweblid Luckyjo (Lucy) start 2009 met een uitgebreide High Tea voor de familie. Hier vind je al haar zalige recepten mét foto`s. Zowel zoete als hartige gerechten. HIGH TEA Op zondag 4 januari 2009 wil ik voor onze familie met een kleine 30 personen een High Tea organiseren Het wordt een "zoete" en "hartige" High Tea De gasten worden verwacht tussen 15.00 en 16.00 uur Met een welkomstdrankje in de hand beginnen we met de "zoete" High Tea Tussen 16.00 en 16.30 uur gaan we proosten op het Nieuwe Jaar en zal de "hartige" High Tea op tafel komen Na het proosten willen we starten met een Gazpacho Daarvoor ben ik nog op zoek naar een lekker en simpel recept Van internet heb ik foto`s gehaald voor onze High Tea Als ik onze recepten heb gemaakt komen daar de foto`s voor in de plaats te staan …  Lees verder »

Het appelseizoen is van start gegaan. Met klassiekers als Jonagold en Golden Delicous kan je heerlijke desserts maken! naus.marijke geeft zalige tips en informatie.  …  Lees verder »

Zelf confituur maken is kinderspel. En of zelfgemaakte confituur voor smaak en afwisseling zorgt aan de ontbijttafel...  …  Lees verder »

Uit het kookschrift van Oma Betsie …  Lees verder »

Je moet er wel even tijd voor maken, maar de mooiste en lekkerste feesttaarten maak je toch echt zelf. hier mijn lekkerste en mooiste feesttaarten voor ieder feest op een rij. …  Lees verder »

na de maaltijd nog een bon bon met een kop koffie is natuurlijk heerlijk,maar om zo te snoepen is ook zeker niet mis. hier vind je een aantal bon bon recepten om zelf te klussen. veel plezier er mee.  …  Lees verder »

Een verzameling van recepten / artikelen gevonden op internet met als onderwerp "zelf chocolade maken". …  Lees verder »

Top