1. Home
  2. metata
  3. Favoriete artikelen van metata

Favoriete artikelen van metata

De nieuwe Michelinsterren voor 2013 zijn bekend met o.a. drie nieuwe tweesterrenrestaurants! …  Lees verder »

Om alvast in de vakantie stemming te komen .De voorpret kan alvast beginnen totdat je over een paar weekjes deze richting op rijdt .Nu even aandacht voor de Franse keuken .Hier is het toch allemaal begonnen met vele smaaksensaties top koks en hetzelfde geldt voor de restaurants .Een diversiteit aan gerechten van hele goede maar ook echt hele vreemde tot super gerechten met veel smaak .Ga hieronder eens even kijken of er iets voor je bij zit . …  Lees verder »

Het is weer vakantietijd ,we gaan weer overal naar toe Spanje ,Griekenland ,Turkije,en natuurlijk ook Italie.Deze keuken is naar mijn mening zeer onderschat vandaar dit artikel.Dus hou jij ook zo van pasta’s ,pizza’s ,kazen ,en alles wat met de Italiaanse keuken te maken heeft .Dan is dit artikel heerlijk om te bekijken .Hier staan weer 15 heerlijke gerechten uit Italie .Kijk eens rond en neem iets lekkers mee. Er staan weer veel verschillende gerechten dus er zit voor een ieder wel iets bij. Neem iets mee en ga daarna heerlijk aan de slag in de keuken. …  Lees verder »

Mooi zomerweer, lekker buiten, vlammende kooltjes, met z´n allen aan tafel. Een ideaal moment om eens te verrassen. Want de Indiase keuken leent zich uitstekend voor een heerlijke barbecue. De authentieke Indiase producten van Patak´s zorgen ervoor dat je eenvoudig je barbecue een verrassende wending kan geven. Hieronder vind je alvast drie lekkere recepten om jezelf en anderen eens lekker te verrassen. Klik op de banner voor alle overige Patak´s barbecue recepten op Smulweb.  …  Lees verder »

Maandag 18 april 2011 maakte S.Pellegrino de 50 Beste Restaurants van de Wereld van 2011 bekend. The Academy of S. Pellegrino bepaalt jaarlijks wie er bij de 50 beste restaurants van de wereld behoren. Net als vorig jaar is Noma uit Kopenhagen het allerbeste restaurant ter wereld! Ook staan er twee Nederlandse restaurants op de lijst: restaurant Oud Sluis en De Librije. Dus houd jij van exclusief eten in de allerbeste restaurants, neem dan eens een kijkje op deze lijst. …  Lees verder »

Alweer op naar het einde der winter dus het kan nog net op de valreep, voordat het voorjaar en de lente aanbreken. Vandaar deze heerlijke hartige taart recepten. Heb een kleine keuze gemaakt. Voor jou is het uitzoeken welke jij het lekkerst vindt. Neem mee en zet eens iets anders op tafel. Kijk ook eens op de kookgroep winterse gerechten en wordt lid (het is gratis)nu het nog kan het is zo weer voorjaar. Eet smakelijk. …  Lees verder »

Niet iedereen houdt ervan, maar zalm is toch een heel populaire vissoort om te eten. Ook om mee te koken het is het een populaire vissoort, een vis waar veel smaak aan zit. Of het nu rauw gerookt gebakken of gekookt het blijft een lekkere vissoort om mee te werken. Hieronder 15 heerlijke gerechten met zalm die je het water in de mond doen lopen. Neem een gerecht mee of het artikel. Eet smakelijk. …  Lees verder »

Even geleden plaatsten wij een oproep voor de lekkerste guacamole recepten. We waren vooral benieuwd welke bijzondere methode jij gebruikt om de perfecte guacamole te maken. Naast de avocado (vanzelfsprekend) zijn ingredienten als tomaat, koriander, citroen of limoen en zout en peper ook altijd nodig. De spannendste ingrediënten kwamen trouwens voorbij, zoals radijsblad, tequila of roquefort. Sommige versies zijn grof, andere lekker smeuiig, voor iedere smaak dus een aparte versie! Uit de vele inzendingen hebben wij een selectie gemaakt. Veel plezier met de quacamole! …  Lees verder »

De prijswinnaars van de GaultMillau awards 2011 zijn 1 november bekend gemaakt in het Circustheater in Scheveningen. …  Lees verder »

De uitreiking van de GaultMillau gids vond 1 november plaats in het Circustheater in Scheveningen. Op deze avond is bekend gemaakt wat de beste restaurants van Nederland zijn volgens GaultMillau. …  Lees verder »

Wat is er makkelijker dan soep, lekker even tussendoor ,of als diner met een goed stuk brood ernaast .Misschien wel als voor gerecht bij een mooi diner .Soep is zo veelzijdig je kan er alle kanten mee op .Ik heb er 15 uitgezocht , met de kou en regen voor de deur moet een lekkere soep er toch altijd ingaan .Het zijn niet de alledaagse soepen want deze kent iedereen wel ,maar uit alle windstreken een lekkere soep neergezet .Neem er een mee die je lekker lijkt .Alvast eet smakelijk. …  Lees verder »

Uit ervaring blijkt dat het `t beste is om het verslag direct na je bezoek te maken; dan zijn je herinneringen nog vers en wordt de rapportage het meest kleurrijk. Een paar aandachtspunten voor het schrijven van een recensie. …  Lees verder »

De laatste tijd lees ik wel erg veel nietszeggende recensies op Smulweb. Daarom heb ik een paar tips opgeschreven voor het schrijven van een leuke en informatieve recensie. …  Lees verder »

Top