1. Home
  2. matisse
  3. Favoriete artikelen van matisse

Favoriete artikelen van matisse

Ondanks teruglopend restaurantbezoek was er genoeg reden tot klagen in 2003. Slecht-Slechter-Slechtst: dansende muizen, misleidende reclameborden, terrassenlogistiek, krankzinnige weekendarrangementen en andere ellende ? …  Lees verder »

4 september ben ik begonnen met de bovenstaande cursus. Dit wordt gegeven door Peter Klosse van restaurant de Echoput te Hoog Soeren. Omdat ik denk dat er interressante dingen besproken worden begin ik met een kort verslag van afgelopen donderdag. …  Lees verder »

Wat voor soorten en modellen wijnflessen zijn er ? Welke wijn komt uit welke fles ? En hoe zit het met de kurk, kunststof kurk of schroefdop ? In dit artikel wordt daar nader op ingegaan. (De Wijnhoek) …  Lees verder »

Zoveel mensen ? zoveel smaken. De een is een zoetekauw ? de ander houdt meer van hartig. Maar de meeste van ons houden wel van lekker eten, met als een afsluiting van onze maaltijd een heerlijk dessert ? of een kaasplankje.  …  Lees verder »

Hoe Socrates omging met roddel …  Lees verder »

Stokvisschuim en curry-ijs in Ferran Adria's keuken van de toekomst - Artikel over Ferran Adria, de chef van het Spaanse El Bulli in Rosas, dat als beste restaurant ter wereld wordt gezien. …  Lees verder »

Top