1. Home
  2. marya1
  3. Favoriete artikelen van marya1

Favoriete artikelen van marya1

Je zelf altijd afgevraagd; “Hoe doet ze dat?” …  Lees verder »

Elk maand 2-3 gehaktbal recepten bereiden is niks mis mee.. goedkoop, heerlijk en makkelijk zo een balletje. Hier zijn mijn 30 gehaktballetjes van de afgelopen jaar. …  Lees verder »

Niet iedereen houdt ervan, maar zalm is toch een heel populaire vissoort om te eten. Ook om mee te koken het is het een populaire vissoort, een vis waar veel smaak aan zit. Of het nu rauw gerookt gebakken of gekookt het blijft een lekkere vissoort om mee te werken. Hieronder 15 heerlijke gerechten met zalm die je het water in de mond doen lopen. Neem een gerecht mee of het artikel. Eet smakelijk. …  Lees verder »

Ik was in een unieke positie om een echt Chinese dametje te ontmoeten en van haar workshops te krijgen in Chinees koken. Haar naam is Qin Wei (秦玮)Eigenlijk spreek jij Qin uit als Tjin. Nogal verwarrend aan het begin. …  Lees verder »

 …  Lees verder »

Hou je van kip? Dan mag je dit artikel niet missen. Heerlijke verschillende kiprecepten. En leer direct hoe je kundig een hele kip in gelijke delen snijdt. …  Lees verder »

Een bloemkoolschotel, antipasti-gratin of pompoen gegratineerd met tomaten. Of ga je liever voor de aardappel-gehaktgratin? Met het overzicht van dolinda2 kan je de komende twee weken elke avond wel genieten van zo`n zalige ovenschotel! …  Lees verder »

Iedereen lijkt ernaar op zoek, niemand kan het vinden... maar hier is het dan!!! …  Lees verder »

Top