1. Home
  2. marjamaria3
  3. Favoriete artikelen van marjamaria3

Favoriete artikelen van marjamaria3

Wat kunnen we zeggen over het najaar een jaargetijde met regen en wind vallende bladeren ,maar met heerlijke gerechten.Gerechten met veel smaak heerlijke geuren van kruiden en specerijen .Na het eten ook een lekker warm gevoel van binnen .Ik hou je niet langer op ga kijken bij de lekkerste herfst gerechten en neem iets mee .Eet smakelijk …  Lees verder »

Garnalen wat valt er over te zeggen ,je lust ze of je lust ze niet .Maar er worden toch heerlijke en prachtige gerechten gemaakt met garnalen .Vind jij het uitproberen waard neem dan dit artikel mee en ga lekker aan de slag om heerlijke garnalen gerechtjes te maken . Eet smakelijk. …  Lees verder »

Hoe en wat met dat ding. …  Lees verder »

Veel gerechten worden onterecht overgoten met een saus, waardoor de smaak van het gerecht teniet wordt gedaan. Een saus kan echter, op de juiste manier gebruikt, een welkome toevoeging zijn aan een gerecht. Hieronder vind je de basis voor diverse sauzen en dressings. Veel sauzen zijn afgeleid van deze sauzen. …  Lees verder »

Als je er plezier in hebt om je groenten op een deskundige manier klaar te maken,neem dan een goed scherp mes, leer hoe het te gebruiken en houdt het scherp. Het meest gebruikte keukenmes is het koksmes. Gebruik altijd een mes met een goed snijvlak zijn ook geschikt. Koksmessen bestaan in verschillende lengten: een lengte van ongeveer 25 centimeter is voor huiselijk gebruik goed genoeg.Het koksmes is vaak gemaakt van gewoon staal in plaats van roestvrij staal. Stalen messen zijn makkelijker te slijpen dan roestvrij stalen,maar daar staat tegenover dat roestvrij staal langer scherp blijft. Het heeft ook het voordeel dat het niet reageert op zuren in bepaalde voedingsmiddelen. Dit is vooral belangrijk als je met fruit en tomaten werkt. …  Lees verder »

Vooral oma heeft er vaak boeken vol mee: keukentips. En als ze het niet in boeken of schriften heeft staan, dan heeft ze het wel van haar moeder. Van die handige weetjes die het koken net even makkelijker maken. We hebben er een aantal bij elkaar gezocht voor je. …  Lees verder »

Quote:UBB Op onze site kun je heel eenvoudig enkele basis stijlelementen toevoegen aan je bijdragen. Dit kan met UBB code. Hieronder volgt een overzicht van de meestgebruikte vormen. Voor de tekstopmaak, het plaatsen van plaatjes en links, mag je gebruik maken van UBB codes. Eigenlijk werkt dat heel simpel.  …  Lees verder »

Marineren: veel smaak met weinig werk. Of het nu vlees,vis of groente is, een uurtje in de marinade maakt het zachter,geeft extra smaak en houdt het gerecht tijdens het grillen/BBQ-en lekker sappig. …  Lees verder »

Bij dit dieet mag je 40 punten op een dag eten en kun je voor je zelf uit maken hoe je het in vuld.Natuurlijk moet je wel proberen zoveel mogelijk gezond te eten.  …  Lees verder »

Van : "M." Je weet niet wat je ziet!!! Totaal maar liefst honderden recepten, dus ga er maar voor zitten! Hier volgt deel 1 van mijn enorme smulbestand!  …  Lees verder »

Wegen met een eetlepel  …  Lees verder »

Handleiding voor het plaatsen van een achtergrond op je pagina. Met voorbeelden van achtergrondjes die je kunt gebruiken op SmulWeb.  …  Lees verder »

Als je geen eigen webruimte hebt en je wilt toch meerdere plaatjes op je SmulPagina plaatsen, moet je deze handleiding zeker lezen! …  Lees verder »

Met een eigengemaakte achtergrond geef je je pagina een persoonlijk tintje. Met het juiste gereedschap is dit een fluitje van een cent. Via deze methode moet het iedereen lukken een naadloze achtergrond te maken! …  Lees verder »

Als mijn vriend of ik jarig zijn blijft bijna altijd iedereen eten. Nou hebben wij niet zo'n groot huis en zeker niet zo'n grote tafel. Eigenlijk lossen we dat altijd wel goed op.  …  Lees verder »

Top