Teken het gastenboek Ik zou het heel erg leuk vinden als je je reactie wil geven in mijn gastenboek. … Lees verder »
Teken het gastenboek Ik zou het heel erg leuk vinden als je je reactie wil geven in mijn gastenboek. … Lees verder »
Rooihakskeentjies is een van de klassieke sausen bij Braai (Barbeque). … Lees verder »
… Lees verder »
Deze truffelsoort, de Tuber Aaestvium, is dan ook aanmerkelijk goedkoper. … Lees verder »
… Lees verder »
Een prachtig gebonden boek met veel foto's. 164 blz. Prijs 14.50 euro. Een plaatje in mijn boekenkast! isbn 3899851374. Uitg. Feierabend … Lees verder »
… Lees verder »
Dagblad de Gooi en Eemlander toont belangstelling voor Culinair aan Huis ! In de editie van vandaag werd een leuk spontaan artikel geplaatst ! Het resultaat heb ik bijgesloten! Met vriendelijke groet … Lees verder »
Groeien in naaldbossen onder dennen en sparren. In e buurt van steden door overmatig plukken zeldzamer geworden. … Lees verder »
… Lees verder »
Edik ie een lichtzure vloeistof met een verfijnde smaak. edik mag echter geen azijn worden genoemd, omdat de zuurgraad onder de 4 procent ligt. … Lees verder »
Wat is het niet gezellig om lekker uitgebreid te koken met een overheerlijk glaasje wijn erbij. Vooral op je vrije dag en alle tijd hebben. HEEEEERLIJK!! Helemaal TOP … Lees verder »
… Lees verder »
Een prachtig boek met bij ieder recept waanzinnig mooie foto's. Een toppertje vor mij!! En absoluut niet duur … Lees verder »
40 eenvouwdige en veelzijdige recepten. … Lees verder »