Melk is een verbazend produkt - het bevat voedzame eiwitten, suikers, vetten, vitaminen en mineralen en kan worden omgezet in een heleboel andere zuivelprodukten. … Lees verder »
Melk is een verbazend produkt - het bevat voedzame eiwitten, suikers, vetten, vitaminen en mineralen en kan worden omgezet in een heleboel andere zuivelprodukten. … Lees verder »
De meeste samengestelde boters, waarvan de recepten hier volgen, worden weinig gebruikt in de keuken, met uitzondering van schaaldierenboter. … Lees verder »
Salmonella infectie komt de laatste tijd steeds meer voor ! ook gevogeltevlees kan veroorzaker zijn van deze darminfectie ! Van de zijde van de producent wordt getracht het gevaar in te dijken, mede door verbeterdekoelsystemen ! … Lees verder »
Tonkabonen zijn in Nederland veel couranter dan in Vlaanderen, misschien omdat ze een goedkoper alternatief zijn voor vanille???? … Lees verder »
Kook een ei zacht, halfzacht, bijna hard of snijdbaar hard; nog teveel geeft het koken van eieren niet het gewenste resultaat ! … Lees verder »
Suiker is de zoetste stof die we kennen; van de natuurlijke bruine basterdsuiker, die een beetje naar rietsuiker smaakt tot de pure witte kristallen die ons meteen energie geven. … Lees verder »
verrassend, en slechts een week te volgen ...de kilo's vliegen eraf !!!! … Lees verder »
Je hoeft helemaal geen rookoven te kopen … Lees verder »
Custard is er in veel verschillende gedaanten, vloeibaar over pudding, gebakken in de oven of gekoeld in bakjes - altijd een perfecte lepel vol romigheid … Lees verder »
Vele groenten hebben een geneeskundige werking; vaak zonder dat wij het weten. Vandaar een toelichting over sommige groenten. … Lees verder »
De drank uit de Kaukasus die 100-jarigen maakt. … Lees verder »