1. Home
  2. magneetronnetje
  3. Artikelen van magneetronnetje

Artikelen van magneetronnetje

Chocolade smelten in de magnetron. De chocolade in stukjes breken in een kom en onafgedekt per 100 gram,4 min. op half vermogen. Af en toe roeren. …  Lees verder »

Spek uitbakken in de magn.Plakjes op keukenpapier leggen en per 50 gr. 2-3 min. op volvermogen verhitten.In Blokjes snijden,in een schaal doen,afdekken met keukenpapier en 4-5 min. verhitten. …  Lees verder »

.

Een leuk idee om op deze manier chocolademelk of warme vla te versieren. Leg ook eens een marshmellow op een biscuitje. Een leuke traktatie voor kinderen.  …  Lees verder »

Een marsmellow, verhit op volvermogen, wordt binnen 10 seconden eens zo groot en smelt dan uiteen.  …  Lees verder »

Kroepoek uit de magn. Een vel kroepoek op keukenpapier30-45sc.op 700w in de magnetron.Het zet uit en wordt knisperend,zodra het helemaal gerezen is de magnetron openen.Bij te lange verhitting kan het verbranden of taai worden. …  Lees verder »

Te diepgevroren ijs wordt schepijs wanneer de literbak met ijs 1 minuut wordt ingeschakelt op half vermogen(350 W) …  Lees verder »

Een harde banaan, mango of avocado wordt net even smeuiger als de vrucht 30 sec. op volvermogen wordt verwarmd. …  Lees verder »

Voor luchtig gerezen gistdeeg het deeg in de kom licht besproeien met water, afdekken met huishoudfolie in de magnetron zetten en 1 minuut verhitten op volvermogen. Daarna op de gewone manier verder laten rijzen. …  Lees verder »

Suiker karameliseren in de magnetron …  Lees verder »

Top