1. Home
  2. magdas
  3. Favoriete artikelen van magdas

Favoriete artikelen van magdas

Een aantal veel voorkomende kruidenmengsels om zelf te maken maar dan zonder smaakversterkers en conserveermiddelen. Deze lijst blijft “in bewerking” zodat er altijd nog nieuwe mengsels bij kunnen komen. Ik houd mij dan ook aanbevolen voor aanvullingen. …  Lees verder »

Nu het winterse weer nog even aanhoud dan nog maar een wintergroente inde hoofdrol. Spruitjes de een is er dol op en de ander vind het helemaal niets . Heb een aantal gerechten gezocht voor degene die het niet zo lekker vinden de spruitjes eens op een andere manier te proberen . kies een lekker ander recept uit en misschien vind je het heerlijk . …  Lees verder »

Mijn schoonzusje werd 60 jaar. Een reden voor haar dochters om haar te verrassen met een feestje. Natuurlijk bood ik aan om voor borrelhapjes, een buffet en taarten te zorgen. Wat ik heb gemaakt en de recepten vind je in het artikel. Mijn nichtjes zouden zorgen voor uitnodigingen, versiering en natuurlijk dat het feestje een echte verrassing zou worden. …  Lees verder »

Prei een heel lekkere groente waar je toch veel mee kan doen .Nu de herfst eraan komt misschien wel een mooie afwisseling op tafel .Ik vind het een groente die echt bij de herfst past .Ga eens kijken of er iets lekkers voor je bij zit . Alvast eet smakelijk …  Lees verder »

Keuze uit diverse quiches altijd lekker en makkelijk te maken .  …  Lees verder »

Al mijn barbecue recepten op een rijtje Ik komt van oorsprong uit een BBQ land waar minstens door iedereen 1-3 keer per week gebarbecue worden. (winter en zomer) …  Lees verder »

Hou je van kip? Dan mag je dit artikel niet missen. Heerlijke verschillende kiprecepten. En leer direct hoe je kundig een hele kip in gelijke delen snijdt. …  Lees verder »

Het appelseizoen is van start gegaan. Met klassiekers als Jonagold en Golden Delicous kan je heerlijke desserts maken! naus.marijke geeft zalige tips en informatie.  …  Lees verder »

O zo leuk om eens te lezen.....hoe deed men dat koken toch zo lang geleden.....een kijkje!! …  Lees verder »

Uit het kookschrift van Oma Betsie …  Lees verder »

Feestdiner voor 4 personen, bestaande uit: Voorgerecht: zalmtaartje; Hoofdgerecht: entrecote met portjus, groene boontjes en gekookte peterselieaardappelen; Nagerecht: sjieke perzik.  …  Lees verder »

Hapjes kunnen saai zijn maar de onderstaande kleine hapjes zijn snel gemaakt en bijzonder origineel. Daarbij blijf ik op zoek naar aparte "appetizers", dus hou de aanvullingen in de gaten. …  Lees verder »

Omdat ik hier zelf elke keer weer tegenaan loop, en omdat ik denk dat meer mensen hier nog wel eens wat aan zouden kunnen hebben: een lijstje Amerikaanse en Engelse maten & gewichten. …  Lees verder »

De recepten in het Wandeldieet zijn gemakkelijk en snel klaar te maken, zodat zelfs de meest drukke mensen eten kunnen koken waarvan het water in de mond loopt en dat vol goede voedingsstoffen zit en tegelijkertijd weinig vet bevat. …  Lees verder »

Huzarensalade (Vlees) Deense kipsalade (Kip) Kruidige eiersalade (Veg.) Hollandse kaassalade (Veg.) Haringsalade (Vis) …  Lees verder »

Top