1. Home
  2. kitchenaid
  3. Favoriete artikelen van kitchenaid

Favoriete artikelen van kitchenaid

Op 1e Paasdag 2006 heb ik een high tea georganiseerd voor 40 personen. Veel hapjes kun je voorbereiden. De volgende dag alleen sandwiches smeren en schalen opmaken. …  Lees verder »

Om mijn verjaardag eens anders te vieren, besloot ik om een high tea te organiseren. In totaal met 17 vrouwen/meiden was het een geslaagde middag! …  Lees verder »

Route d-′Amuse in Valkenburg. Mijn vrouw gaat volgende week bij een nieuwe werkgever werken en hield van tevoren 2 vakantieweken over. Aangezien ik ook nog wat dagen over had besloten we om onder andere een paar dagen Valkenburg te bezoeken. Enkele jaren geleden hadden we daar de Gemeentegrotten in de kersttijd al eens bezocht en dat was een 2e bezoek waard. Op de site van Valkenburg kwamen we ook de Amusetocht tegen en dus eenmaal in Valkenburg gearriveerd gingen we eerst langs de VVV. De Route d Ámuse is een smakelijke Kerstwandeling door Valkenburg van ongeveer 5 kilometer. Je doet er tussen de 4 á 5 uur over afhankelijk hoelang je op een van de locaties blijft zitten of onderweg andere winkels en dergelijke binnenloopt. Er zijn twee routes van beide 6 restaurants waarbij bij 5 restaurants een Amuse aangeboden wordt na afgifte van je Amusebon. Je beslist zelf waar je begint en welke 5 je bezoekt. De 6e kun je natuurlijk altijd nog bezoeken voor een afzakkertje. Kosten voor Amuse 1 of 2 € 9,95. per persoon. Op deze manier zou je zelfs twee middagen gezellig kunnen wandelen door Valkenburg. De wandelroute met uitleg hoe te lopen alsmede enkele wetenswaardigheden kun je bij de deelnemende restaurants kopen of nog beter bij het VVV. Bij het VVV krijg je meteen een plattegrond mee en dat is ook makkelijk. Het is verstandig om rond 12.00u te beginnen. Op 25 December en 1 Januari kun je deze route niet lopen en bonnen blijven geldig tot 7 Januari. Wij hadden gekozen voor route 2 en die zal ik een beetje beschrijven met foto’s van de amuses en Restaurants/hotels. We besloten om niet bij nummer 1 te beginnen omdat dat dit waarschijnlijk de meeste zouden doen en daarnaast zat nummer 2 kort bij ons Hotel. Bij elk restaurant werd natuurlijk gevraagd of je ook wat wilde drinken en ook daar zal ik bij de meeste iets over schrijven. …  Lees verder »

Soezen bakken is lang niet zo moeilijk als je zou denken.Hier een paar eenvoudige tips en natuurlijk de basisbereiding. …  Lees verder »

Eigen gemaakte pâtés smaakt toch net iets anders.. …  Lees verder »

Maandag 18 april 2011 maakte S.Pellegrino de 50 Beste Restaurants van de Wereld van 2011 bekend. The Academy of S. Pellegrino bepaalt jaarlijks wie er bij de 50 beste restaurants van de wereld behoren. Net als vorig jaar is Noma uit Kopenhagen het allerbeste restaurant ter wereld! Ook staan er twee Nederlandse restaurants op de lijst: restaurant Oud Sluis en De Librije. Dus houd jij van exclusief eten in de allerbeste restaurants, neem dan eens een kijkje op deze lijst. …  Lees verder »

Ik was in een unieke positie om een echt Chinese dametje te ontmoeten en van haar workshops te krijgen in Chinees koken. Haar naam is Qin Wei (秦玮)Eigenlijk spreek jij Qin uit als Tjin. Nogal verwarrend aan het begin. …  Lees verder »

Baisregels voor de marinade met daarbij combinatie van ingredënten die een lekkere marinade geven …  Lees verder »

informatie en lekkere recepten over en met rabarber …  Lees verder »

Al mijn barbecue recepten op een rijtje Ik komt van oorsprong uit een BBQ land waar minstens door iedereen 1-3 keer per week gebarbecue worden. (winter en zomer) …  Lees verder »

Zalige streekgerechten van eigen bodem Proef de heerlijke gerechten van eigen bodem. Maak kennis met onze zalige streekgerechten. Elke regio heeft haar eigen unieke, culinaire specialiteiten. Recepten waar een klein land heel trots op mag zijn. …  Lees verder »

Hier een Foodlexicon die heel handig is als je met buitenlandse recepten wilt koken. Ik heb een kookboek van Gary Rhodes en soms maak ik dan hier gebruik van om een vertaling te zoeken voor produkten uit zijn recepten of wat je dan eventueel zou kunnen gebruiken als het hier niet te krijgen is. …  Lees verder »

Allemaal hele lekkere hapjes die je ruim tevoren kunt maken. De dochter van de buren studeerde af. De buurvrouw kwam bij mij om recepten die lang tevoren gemaakt konden worden want de dag zelf had ze geen tijd. Met deze hapjes had ze heel veel succes. Zoveel dat ik de recepten op Smulweb zet. Misschien heeft iemand er iets aan. …  Lees verder »

Veel mensen denken hoe bruiner het brood, hoe gezonder. Maar dat is niet altijd het geval.  …  Lees verder »

Leuke achtergrondjes voor ieder die het wil. Klik op het achtergrondje om het groter te zien. …  Lees verder »

Top