1. Home
  2. kinder_kok
  3. Favoriete artikelen van kinder_kok

Favoriete artikelen van kinder_kok

informatie over kinderen op voeden met vegetarische achtergrond …  Lees verder »

Bij het thema zeerovers en piraten in het kinder_kookcafe. …  Lees verder »

Het Britse bureau voor voedselveiligheid heeft zwangere vrouwen aangeraden niet te veel tonijn te eten wegens het kwikgehalte in de vis. …  Lees verder »

Vraag een willekeurig groepje kinderen naar hun favoriete snoepgoed en de kans is tien tegen een dat ze in koor Smekkies In Alle Smaken roepen. Door bijtanja. …  Lees verder »

Chocolademelk en andere warme winterdranken zoals slemp, anijsmelk en dergelijke smaken zeker op 5 december uitstekend. En bisschop, kardinaal of paus mogen op het heerlijk avondje al helemaal niet ontbreken. …  Lees verder »

ORANJE we gaan ervoor Zaterdag 29 maart 2003 Nederland - Tsjechie …  Lees verder »

Voor het thema Sprookjes in het KKC. …  Lees verder »

Het woord 'sprookje' is afgeleid van het middeleeuwse woord 'sproke', dat verhaal of vertelling betekent.  …  Lees verder »

Mijn woonplaats in Zuid-Limburg Thema KKC: Reis door Nederland …  Lees verder »

Ook via smulwebpagina's kan je op reis door Nederland. Misschien zijn de recepten op deze pagina's niet speciaal voor de kinderkok, maar jullie kunnen er zeker veel informatie vinden over provincies, streken en steden in Nederland. …  Lees verder »

Nederland telt steeds meer jonge Korsakov-patienten: mensen die lijden aan geheugenverlies en andere handicaps als gevolg van langdurig intensief alcoholgebruik in combinatie met slecht eten.  …  Lees verder »

.

. …  Lees verder »

Een echte traktatie voor de meeste peuters is een milkshake. Vanille, banaan of aardbeien, elke smaak is een feest op zich. …  Lees verder »

Leuke traktatie in de vorm van een olifant. …  Lees verder »

Top