1. Home
  2. karin11213
  3. Favoriete artikelen van karin11213

Favoriete artikelen van karin11213

Een hele Zondagje in de keuken staan, maar dan heb je ook heerlijke eten op bord en straks weer uit diepvries. …  Lees verder »

Wie houdt er niet van en wat is er nou niet lekkerder dan heerlijk Aziatisch (Oosters) eten. Nederlanders en heel veel Smulwebbers zijn er dol op ! Je hebt ook een hele leuke mengelmoes aan keukens. Neem de Indonesische, de Chinese, de Thaise, Vietnamese, Japanse, de Indische of een mengelmoes van deze keukens (Fusion). Iedere keer als er weer een Smulweblid komt met een “goed” recept dan vindt het onder de leden gretig aftrek. Dus hier alle goede recepten en artikelen bundelen in deze kookgroep zodat al die informatie niet verloren gaat en makkelijk voor iedereen te vinden is. Kookgroep staat onder mijn beheer dus wordt netjes bijgehouden. Iedereen is van harte welkom! …  Lees verder »

Nu het winterse weer nog even aanhoud dan nog maar een wintergroente inde hoofdrol. Spruitjes de een is er dol op en de ander vind het helemaal niets . Heb een aantal gerechten gezocht voor degene die het niet zo lekker vinden de spruitjes eens op een andere manier te proberen . kies een lekker ander recept uit en misschien vind je het heerlijk . …  Lees verder »

Al mijn gevulde eierrecepten bij elkaar.  …  Lees verder »

Het is weer tijd voor uien lekker met het koude weer .Je hebt ook zoveel soorten uien l,zoete ,rode ,bosui , enz enz allemaal even lekker de ene pittiger dan de ander .Maar allemaal heerlijk om in winterse gerechten te gebruiken .Ga eens kijken misschien zit er iets voor je bij en neem iets lekkers mee …  Lees verder »

Wil jij ook wel eens een Tapas avondje geven thuis, maar je weet niet precies welke recepten je ervoor moet gebruiken en of hoe je ze moet moet maken .Onderstaand artikel kan je daar een beetje mee helpen . Dus schroom niet om gezellig met je vrienden een tapas avondje te organiseren Ideeen en recepten te over . …  Lees verder »

Ook altijd zo’n moeite met het verzinnen wat we bij een verjaardag bij de borrel of feestje op tafel zetten .Ik werd gevraagd om daar eens over na te denken en er een 15 x aan te besteden .Nou dit is hem geworden ,ik hoop dat ik voor een ieder iets erbij geplaatst heb waar je allemaal wel iets mee kan .Deze lekkere gerechtjes kunnen bij een binnen en of een buitenfeestje . …  Lees verder »

Hallo allemaal , de herfst en de winter komen er weer aan .Dan gaan we weer gerechten met veel smaak maken .Stoven is ook zo’n manier lekker pruttelen van het vlees rustig garen en de smaak erna super .Ga eens kijken naar mijn stoofgerechten .Misschien zit er iets voor je bij om deze herfst of winter te maken .Eet smakelijk …  Lees verder »

Een Aziatische en overwegend Indonesische feestmaaltijd met verschillende hoofdgerechten, bijgerechten, salade, sambals en atjars. Meer dan 50 recepten uit eigen keuken. …  Lees verder »

Koken met een Slowcooker opend veel nieuwe kook mogelijkheden zoals voor soep, stoofpot, rollades, kip, ribben, rijst, dips, brood en cake, toetjes enz. Sommige recepten kunnen in de morgen klaargemaakt worden, andere recepten duren niet zo lang. Koop een ruime slowcooker (7 ltr.) want na een tijdje experimenteren en koken ben je het beslist nodig. Het is niet nodig om dure stukken vlees te kopen want de slow-cooker maakt het lekker mals. Om malse ribben te hebben is een slow-cooker ideaal. Meeste restauranten koken deze ribben langzaam en op lage temperatuur met bbq saus. Omdat een slow-cooker niet het vlees bruin kan bakken (temperatuur te laag) en dit gewenst is, dan moet het even in de braadpan voorgebakken worden. Voor ribben gebruik ik de oven (broil) of de bbq om het even bruin te maken. Ik doe dit ook voor rollades, kip, karbonades ed. voor een lekker kleurtje. Slowcooking verliest heel weinig vloeistof/stoom en ga dus niet meer vloeistof toevoegen dan het recept aangeeft. Voor het dik maken van de saus, kan men het beste doen aan het einde als het vlees ed. verwijdert is. De slow-cooker moet dan wel even op hoog gezet worden. Als de maaltijd klaar is kan de keramische pan verwijdert worden en kan zelfs direct op de tafel gezet worden. Enjoy your cooking!!  …  Lees verder »

Iedereen die wel eens in Turkije geweest is weet dat dit een sublieme keuken is . Eten is een zeer aangename gebeurtenis in Turkije. Er is een oneindige variatie aan gerechten en ieder gehucht heeft wel zijn restaurant met zijn culinaire specialiteit.Water en brood wordt altijd bij het eten geserveerd. Of zoals de Turk zegt, een maag vult zich niet zonder een stuk brood bij de maaltijd.Mocht je nog geen kennis gemaakt hebben met de turkse keuken ga dan hieronder eens kijken of er iets voor je bij zit .Eets makelijk …  Lees verder »

Alweer op naar het einde der winter dus het kan nog net op de valreep, voordat het voorjaar en de lente aanbreken. Vandaar deze heerlijke hartige taart recepten. Heb een kleine keuze gemaakt. Voor jou is het uitzoeken welke jij het lekkerst vindt. Neem mee en zet eens iets anders op tafel. Kijk ook eens op de kookgroep winterse gerechten en wordt lid (het is gratis)nu het nog kan het is zo weer voorjaar. Eet smakelijk. …  Lees verder »

Top