Ik liep er al een hele tijd mee in gedachten, maar heb het toch gedaan. Of je er nu 4 of 5 beheert maakt ook niet meer uit. Echter deze nieuwe kookgroep op Smulweb is wel heel erg leuk! Hij heet “De Stoverij“.  … Lees verder »
Ik liep er al een hele tijd mee in gedachten, maar heb het toch gedaan. Of je er nu 4 of 5 beheert maakt ook niet meer uit. Echter deze nieuwe kookgroep op Smulweb is wel heel erg leuk! Hij heet “De Stoverij“.  … Lees verder »
Veel gerechten worden onterecht overgoten met een saus, waardoor de smaak van het gerecht teniet wordt gedaan. Een saus kan echter, op de juiste manier gebruikt, een welkome toevoeging zijn aan een gerecht. Hieronder vind je de basis voor diverse sauzen en dressings. Veel sauzen zijn afgeleid van deze sauzen. … Lees verder »
Alles wat je moet weten over de asperge … Lees verder »
… Lees verder »
Er was al eerder een artikel, nu extra aanvulling. … Lees verder »
? … Lees verder »
Er zijn veel bloemen die je kunt eten, je moet even durven maar de smaak is net zo lekker dan van welk kruid dan ook … Lees verder »
In dit artikel wordt beschreven hoe de kruiden smaken, voor wat voor soort keuken je ze kunt gebruiken en hoe je ze kunt bewaren. … Lees verder »
Wat je allemaal moet weten over onze geliefde asperge. … Lees verder »
Leuke spreuken die ik tegenkwam op een kalender!! … Lees verder »
Enkele handig tips … Lees verder »
Vanaf nu weet je hoe je juist de tafel moet dekken. … Lees verder »
Alle smulwebbers met een eigen plaatjespagina, klik hier en je bent er. … Lees verder »
Oma heeft weer wat tips voor bij het koken, bakken en braden. … Lees verder »
Vele groenten hebben een geneeskundige werking; vaak zonder dat wij het weten. Vandaar een toelichting over sommige groenten. … Lees verder »
Knoflook, allium sativum, voedingssupplement voor de bouwers van de pyramiden tevens betaalmiddel van de Egyptenaren. Lees verder ... … Lees verder »