1. Home
  2. joop493
  3. Artikelen van joop493

Artikelen van joop493

Ik ben gek op de Italiaanse keuken en heb daarom aardig wat pastas bij mijn recepten staan. Hier zijn de links naar mijn recepten  …  Lees verder »

braaivleis is de Zuid Afrikaanse benaming voor de BarBeQ. In dit artikel 2 versies van deze traditie ; een vol zwarte humor en een zoals het er werkelijk aan toe gaat . …  Lees verder »

Een hoop mensen zijn gek op garnalen. Wat is echter het effect op het milieu en hoe zijn de arbeidsomstandigheden van degenen die deze lekkernij pellen …  Lees verder »

Naar aanleidng van het artikel door Coen heb ik de volgende serviezen op het internet gevonden. Op www.demooigedektetafel.nl kun je er ook fotoos van vinden  …  Lees verder »

Lees meer over de herkomst van tapas. Maak gebruik van tips. Geniet van heerlijke recepten. Een bijdrage van joop493 Iedereen heeft wel eens gehoord van tapas maar hoe zijn ze eigenlijk ontstaan.  …  Lees verder »

Kaviaar is het ultieme luxe levensmiddel dat iedereen kent en bewondert. Er is niet een "beste" kaviaar maar iedereen heeft een favoriet.  …  Lees verder »

Marineren is een uitstekende manier om de smaak van je gerechten te verrijken maar hoe doe je het nou precies ? …  Lees verder »

Wat zijn truffels, wat doe je ermee en waar koop je ze? Smulweblid joop493 doet een boekje open. Truffels zijn ondergronds groeiende paddenstoelen, die een unieke geur geven. Per kilo is het een van de duurste ingredienten die je kunt gebruiken. Dit is een artikel over het witte goud onder de paddenstoelen  …  Lees verder »

Top