1. Home
  2. jokewvg
  3. Favoriete artikelen van jokewvg

Favoriete artikelen van jokewvg

Een paraaf uit de Zuidoost-Europese eetcultuur …  Lees verder »

Ons nichtje Heidi werd 50 jaar. Zij wilde haar gasten graag een Mediterane maaltijd voorzetten. Er zouden plm. 25 gasten komen. Ik heb de recepten en hoeveelheden bedacht en samen met nichtje Marjan en de 50-jarige hebben we dit buffet gemaakt. Heidi kon - nadat ze had meegeholpen met voorbereiden - zich de hele avond met haar gasten bemoeien. Marjan en ik hebben gezorgd dat alles werd klaargezet. Het buffet is heel gemakkelijk voor te bereiden en kost alles bij elkaar misschien 4 uur tijd. Het buffet bestond eerst uit voorgerechten, daarna hoofdgerechten en toen nog een dessert. Er werd niet gegeten maar ge...ten. En veel complimenten na afloop. Er was heel weinig over van het eten. …  Lees verder »

Quote:UBB Op onze site kun je heel eenvoudig enkele basis stijlelementen toevoegen aan je bijdragen. Dit kan met UBB code. Hieronder volgt een overzicht van de meestgebruikte vormen. Voor de tekstopmaak, het plaatsen van plaatjes en links, mag je gebruik maken van UBB codes. Eigenlijk werkt dat heel simpel.  …  Lees verder »

En Jamie's gegrild platbrood met rozemarijnolie. …  Lees verder »

Een heleboel dingen over italiaans eten en de italiaanse wijnen. Bron: de PastaSite. …  Lees verder »

Een van mijn vriendinnen werd begin dit jaar 50. We kwamen op het idee om een Alpenlandbuffet te maken. Het werd een groot succes.  …  Lees verder »

Kleine hapjes die met de vingers gegeten kunnen worden. In dit artikel speciale, luxe hapjes voor kerstmis. Variatie op het traditionele borrelhapje en de English High Tea. Een lust voor het oog en traktatie voor uw gasten. …  Lees verder »

Even geen inspiratie? In dit artikel staat voor elk wat wils. …  Lees verder »

De broodbakmachine kan je gebruiken om deeg te maken dat je verder verwerkt in recepten zoals pizza's, broodjes, vlaaien en andere dingen die je verder bakt in de oven. …  Lees verder »

Veel tips komen van een oude poster, andere uit andere bronnen, van horen zeggen of uit eigen ervaring.  …  Lees verder »

Goede olijfolie werkt net als een pijnstiller. Naast de smaak blijkt er nog een reden te zijn om elke dag goede, extra vergine olijfolie te eten. …  Lees verder »

Hoe zag Smul er uit in 1999, 2000, 2001, 2002, hier vind je het antwoord!!! …  Lees verder »

Uit het boekje"lekker aan de lijn" Variant op het 40 punten dieeet van BETHA, maar dan met calorieen tellen(1000 calorieen per dag)  …  Lees verder »

Top