1. Home
  2. joke74
  3. Favoriete artikelen van joke74

Favoriete artikelen van joke74

Foccacia is een soort half pizza half brood. Het woord foccacia is van het latijnse woord "haard" afgeleid.  …  Lees verder »

Als u weet hoe het spijsverteringssysteem werkt zal het u vanaf het begin een stuk duidelijker zijn hoe, wanneer en waar voedingsstoffen hun werk doen.  …  Lees verder »

Bismillah ar-Rahman ar-Rahim. In de naam van Allah het oneindig Medelevende en Genadige. …  Lees verder »

Een van de traditionele rollen van de Derwisj Orde was de gemeenschaps keuken en een onderkomen. Zij verzorgden voedsel en een schuilplaats voor de armen en voor reizigers …  Lees verder »

De moderne koffie drinkers zijn vermoedelijk onwetend over het erfgoed van koffie in de Sufi gemeenschappen van Zuidelijk Arabie. …  Lees verder »

Idealiter zouden groenten en fruit rechtstreeks van het veld of de boom op ons bord moeten komen.  …  Lees verder »

De bijzondere kenmerken van de dosha's kunnen m.b.v. eenvoudige begrippen worden aangeduid …  Lees verder »

Het woord vegetarier, dat in 1842 uitgevonden werd door de stichters van de British Vegetarian Society, stamt van het Latijnse woord vegetus, dat ongeschonden, gezond, vers of vol leven betekent, …  Lees verder »

VAnalles over dit frisse zomerse toetje …  Lees verder »

Op 1e Paasdag 2006 heb ik een high tea georganiseerd voor 40 personen. Veel hapjes kun je voorbereiden. De volgende dag alleen sandwiches smeren en schalen opmaken. …  Lees verder »

Een van mijn vriendinnen werd begin dit jaar 50. We kwamen op het idee om een Alpenlandbuffet te maken. Het werd een groot succes.  …  Lees verder »

De tijd dat appels er alleen direct na de oogst fris en vers uitzagen en er voor de rest van het jaar alleen maar gerimpelde appeltjes van de bewaarzolder te krijgen waren, ligt al ver achter ons. …  Lees verder »

zoet,hartig, simpel of feestelijk, pannenkoeken zijn het hele jaar door een waar festijn voor groot en klein. Eenvoudig te bereiden!  …  Lees verder »

Top