1. Home
  2. jentje1
  3. Favoriete artikelen van jentje1

Favoriete artikelen van jentje1

Het paasfeest staat weer voor de deur .We zijn met elkaar steeds meer bezig om het met Pasen net zo gezellig en feestelijk te maken als de kerst .Ik heb een aantal recepten bij elkaar gezet die de feestvreugde nog meer kunnen vergroten .Hieronder 15 heerlijke gerechten voor Pasen …  Lees verder »

Marineren: veel smaak met weinig werk. Of het nu vlees,vis of groente is, een uurtje in de marinade maakt het zachter,geeft extra smaak en houdt het gerecht tijdens het grillen/BBQ-en lekker sappig. …  Lees verder »

In februari voor vrienden van een neef van mijn man samen met zijn vrouw een high tea verzorgd voor ongeveer 40 personen. Het was een succes. Ik heb vooraf uit recepten laten kiezen. Een organisatieplan opgesteld. Het werk verdeeld met mijn nicht. We konden het meeste al de dag tevoren maken. In de ochtend de laatste hand eraan gelegd, zoals eieren soesjes vullen, soesjestaart en sandwiches maken. Erg leuk om te doen. Onderstaand de recepten en foto`s van alles wat we gemaakt hebben. …  Lees verder »

Met deze recepten van Smulweblid gastronoom1 zet je in een handomdraai een mini rijsttafel op tafel. Echt Indonesisch genieten! …  Lees verder »

Allemaal hele lekkere hapjes die je ruim tevoren kunt maken. De dochter van de buren studeerde af. De buurvrouw kwam bij mij om recepten die lang tevoren gemaakt konden worden want de dag zelf had ze geen tijd. Met deze hapjes had ze heel veel succes. Zoveel dat ik de recepten op Smulweb zet. Misschien heeft iemand er iets aan. …  Lees verder »

Hiermee hoop ik jullie enkele ideeen aan de hand te doen …  Lees verder »

Al mijn borrelhapjes te samen …  Lees verder »

20 recepten voor betere borrelhapjes. BRON: 1000 calorieknboek van Bonnie Buurke. …  Lees verder »

van "moesje2" …  Lees verder »

Natuurlijk worden aan alle gangen van het kerstdiner veel zorg en aandacht besteed. Een goed begin is het halve werk, maar wat is er leuker dan een feestelijke afsluiter? …  Lees verder »

Iedereen kent de grote tafels met diverse koude schotels en heerlijke kleine hapjes. Maar zelf maken? Dat is vast heel veel werk! Schrik niet: eigenlijk valt dat best wel mee. We hebben hier enkele makkelijke suggesties voor je. …  Lees verder »

Veel gerechten worden onterecht overgoten met een saus, waardoor de smaak van het gerecht teniet wordt gedaan. Een saus kan echter, op de juiste manier gebruikt, een welkome toevoeging zijn aan een gerecht. Hieronder vind je de basis voor diverse sauzen en dressings. Veel sauzen zijn afgeleid van deze sauzen. …  Lees verder »

High tea Theeleuten op zijn Engels …  Lees verder »

Als mijn vriend of ik jarig zijn blijft bijna altijd iedereen eten. Nou hebben wij niet zo'n groot huis en zeker niet zo'n grote tafel. Eigenlijk lossen we dat altijd wel goed op.  …  Lees verder »

Even geen inspiratie? In dit artikel staat voor elk wat wils. …  Lees verder »

Een van mijn vriendinnen werd begin dit jaar 50. We kwamen op het idee om een Alpenlandbuffet te maken. Het werd een groot succes.  …  Lees verder »

Top