1. Home
  2. jake3
  3. Artikelen van jake3

Artikelen van jake3

Het was een teken van bovenaf. Ingegeven door iemand die het beste voor heeft met de mensheid. Ongeacht religie of schijn partijdigheid wees hij de weg. Zulke tekenen moet je serieus nemen en direct naar handelen. En zo geschiedde. Gisteren trakteerde Tasting Table New York op een Double-Chocolate Loaf with Peanut-Butter-Cream-Cheese Spread. …  Lees verder »

Sinds je de Pig Butchering class hebt gevolgd been je met gemak iedere zaterdagochtend een compleet varken uit. Ondertussen zwemt de wrongel vrolijk in een warm bad omdat jij je gasten steevast kersverse mozzarella serveert. En als toefje op de rechtsdraaiende slagroom pluk je eigen biologisch geteelde aardbeien uit je balkontuin voor het dessert. Klinkt dit als een gemiddelde zaterdag voor jou? Dan is dit het moment om die DIY-instelling naar het volgende level te tillen met de Make Your Own Beer kit (MYOB) van de Brooklyn Brew Shop. …  Lees verder »

Dit is niet wat je denkt. Voetbalvoorspellingen en spelanalyses laat ik aan de kenners over. Hoewel een WK-finale tussen Duitsland en oranje natuurlijk legendarisch en retespannend zou zijn, is hetrozehuis niet de plek om daarover te speculeren. …  Lees verder »

Ook zo’n behoefte aan troostvoedsel sinds de finale van gisteren? Als eerbetoon aan het Nederlands elftal en om je eigen emoties weg te eten, een knal oranje sweet potato pie. …  Lees verder »

Deze week trok de grote mand met Cranberry beans de aandacht. Ze zagen er zo mooi uit dat niet kopen boononterend was. Pas bij thuiskomst realiseerde ik me dat ik nog nooit een cranberry boon gegeten had, laat staan gekookt en aan anderen voorgeschoteld. …  Lees verder »

Ben je een beetje bij de tijd, dan serveer je dit jaar je gasten macarons. En het liefst van een befaamde bakker in exotische smaken zoals rabarber of jasmijn. …  Lees verder »

Dacht je dat jij alleen zoet, zuur, bitter en zout kon proeven? Mooi niet, ook umami is onderdeel van jouw tong. Umami is de vijfde basissmaak van de mens. Mocht je ooit eens afvragen waarom oude kaas zo lekker is of een zak chips zo verslavend? Nou, dat is nu precies umami. …  Lees verder »

Top