1. Home
  2. irenelian1
  3. Favoriete artikelen van irenelian1

Favoriete artikelen van irenelian1

Vorige week vond in Amsterdam Venuez09 plaats. De beurs waar o.a. restaurateurs de laatste trends opsnuiven. Wat kunnen we de komende zomer op het gebied van design en drankjes in horecaland verwachten? Smulweb`s Felicia en Neeltje waren erbij en signaleerden de volgende trends.  …  Lees verder »

Smulweb biedt een breed assortiment van de meest heerlijke en exclusieve culinaire producten.  …  Lees verder »

Bij deze restaurants zit je goed tijdens de Paasdagen. Een lekkere brunch in een landelijke omgeving of hartje stad. Wij selecteerden vijf fijne adressen met speciale arrangementen voor Pasen.   …  Lees verder »

Met de volgende basisregels, waarmee natuurlijk op creatieve wijze kan worden gevarieerd, creëer je stapsgewijs een prachtig gedekte paastafel. Succes verzekerd! …  Lees verder »

In het westen van Nederland zet men tijdens de paasbrunch `high tea` gerechten op tafel. In de rest van het land is de paasbrunch meer een ouderwetse broodmaaltijd. Ben jij er al uit wat je op tafel zet? Om je te helpen hebben we een selectie gemaakt van heerlijke, veelzijdige en vooral feestelijke paasrecepten op Smulweb …  Lees verder »

Thee is ontzettend populair. Het drinken van thee beperkt zich allang niet meer tot een kopje met een koekje ernaast in de middag. De vele heilzame werkingen (groene thee als natuurlijk antioxidant, venkelthee tegen krampen en de rustgevende werking van kamillethee) maakten thee al tot een razend populair drankje voor elk moment. En nu wordt het zelfs als dé vervanger van wijn bij het diner gezien.  …  Lees verder »

Ferran Adrià van restaurant El Bulli komt naar Nederland! Op 9 april zal hij een lezing geven in het Amsterdamse Krasnapolsky Hotel. Aanleiding is de promotie van zijn nieuwe boek Een dag bij El Bulli. De kaartjes voor de one man show van Adrià zijn helaas uitverkocht. Voor velen een teleurstelling, maar niet voor francien15. Zij ontmoette Adrià vorig jaar toen ze El Bulli bezocht. Op Smulweb doet zij verslag van dit onvergetelijke bezoek aan het beste restaurant ter wereld.  …  Lees verder »

Chef-kok André Gerrits van Ron Blaauw brasserie `t Amsterdammertje over de opkomst van de vegetariër, kooktrends en het irritante aan recensies. André Gerrits (28 ) ging 5 maanden geleden een grote uitdaging aan. Hij besloot brasserie `t Amsterdammertje, dat voorheen bekend stond als `vreetschuur`, culinair op de kaart te zetten. In een gesprek met Smulweb praat hij over de vrees voor de recessie, voorspelt hij eettrends, vertelt hij wie zijn favoriete chef-kok is én deelt hij een heerlijk recept.  …  Lees verder »

Hieronder een kleine inleiding over het maken en het gebruik van risotto Samen met een basisrecept om risotto te gaan gebruiken .  …  Lees verder »

De Gault Millau gids bevat beoordelingen van restaurants en hotels. Naast een scorelijst worden jaarlijks ook awards uitgereikt. Bijvoorbeeld aan de Beste Chef en Beste Sommelier van het jaar. De restaurant scores komen als volgt tot stand:10, 11 en 12: Restaurant van een eerlijk tot interessant niveau 13 en 14: Goede, verzorgde tafel, betrouwbaar en soms origineel 15 en 16: Restaurant of brasserie die een bijzondere keuken brengt 17 en 18: Zeer grote tafel, memorabele herinneringen 19 en 20: De onbetwistbare top …  Lees verder »

Verschillende restaurants pakken voor Valentijnsdag extra uit. Hier vind je een overzicht van de leukste Valentijnsevenementen.  …  Lees verder »

Bij deze restaurants ben je aan het juiste adres voor de ultieme romantische avond.  …  Lees verder »

Leden van Smulweb vertellen openhartig over hun grote liefde. En hoe ze deze geliefde met Valentijnsdag gaan verwennen. …  Lees verder »

Het is bijna weer zover,.... Valentijnsdag! Ieder jaar weer spannend,leuk,commercieel enz. Maar er zijn ook erg veel leuke weetjes te vinden. Ik heb ze voor jullie op een rijtje gezet.  …  Lees verder »

De Zwaluwhoeve is veel meer dan een sauna. Bij het sauna en beautycentrum kun je zowel passief als actief ontspannen, heerlijk eten en sinds kort zelfs blijven slapen!  …  Lees verder »

Hier vind je een weekmenu met gezonde, verantwoorde recepten. Deze maaltijden geven energie, zijn lekker en goed voor de lijn. Een handige leidraad. Het menu is samengesteld door Smulweb diëtiste Felicia. Verder geeft ze tips voor het ontbijt en de lunch.   …  Lees verder »

Top