1. Home
  2. innepin
  3. Favoriete artikelen van innepin

Favoriete artikelen van innepin

Salades zijn altijd lekker. En salade-recepten heb je nooit genoeg. Want salades zijn altijd lekker en vallen bijna altijd in de smaak. Salades kun je maken van allerlei ingrediënten. In het maken van een salade kun je echt je creativiteit kwijt. Onderstaande recepten zijn onderverdeeld in salades als voorgerecht, lunch-, bbq of hoofdgerecht, bij de borrel of buffet en een paar nagerechten ! NB. Ik heb zelfeen selectie gemaakt, maar alle salades kun je natuurlijk serveren op jouw eigen moment. Veel salades kun je ook bij meerdere gelegenheden serveren. Gebruik je creativiteit en ga genieten van heel veel heerlijke recepten! Petra. …  Lees verder »

Hou je van kip? Dan mag je dit artikel niet missen. Heerlijke verschillende kiprecepten. En leer direct hoe je kundig een hele kip in gelijke delen snijdt. …  Lees verder »

Dit menu bestaat uit kleine hapjes vooraf die voor een groot deel van tevoren voorbereid kunnen worden. De recepten zijn niet moeilijk te maken, licht verteerbaar en erg lekker ! Het menu is voor 4 personen. Het menu: Feuilleté met tuinkruidenmousse Ossenstaartbouillon met madeira Grote gevulde champignon Spoon Eendenborstfilet met sinaasappel-honing-saus en garnituur Gepocheerde peer in rode vermout met oude kaas Kerstsurprise Koffie met .........  …  Lees verder »

handig, tijdbesparend en lekker goedkoop …  Lees verder »

De oosterse garneringen zijn prachtig en met enig oefenen, niet zo moeilijk te maken. …  Lees verder »

Top