1. Home
  2. icequeen1155
  3. Favoriete artikelen van icequeen1155

Favoriete artikelen van icequeen1155

Wanneer iemand uit de Middeleeuwen onze eetgewoontes zou bestuderen, zou hij zijn ogen uit kijken. Jammer genoeg kunnen we nooit weten hoe hij het zou vinden smaken. Andersom kan wel. Tenminste, voor wat we hebben kunnen achterhalen.  …  Lees verder »

Ik wil al heel lang beginnen met een eigen kruidentuintje. Niet in de grond, maar het liefst in potten. In dit artikel staan de kruiden omschreven die ik wil gaan kweken en als het een beetje mee zit hou ik je op de hoogte van de vorderingen... …  Lees verder »

Welke zijn de meest gekende kruiden en hoe worden ze verwerkt. …  Lees verder »

Midzomervuren werden ontstoken voor bescherming en geluk. Gedurende de midzomernacht zou de poort naar de elfenwereld open staan. …  Lees verder »

Uit welke boom ben jij gevallen ??? …  Lees verder »

Alle vreemde terme sal ek hier vanuit afrikaans na nederlands probeer verklaar. En hier kan ook vrae oor onduidelikheid gevra word. …  Lees verder »

De seizoenen, lichaamsorganen en emoties zijn gekoppeld aan de elementen Hout, Vuur, Aarde, Metaal of Water. Volgens de Chinese voedingsleer geldt dat ook voor de smaken.Bron: Het Vijf Elementen Kookboek …  Lees verder »

 …  Lees verder »

Heel veel HTML code`s voor je pagina. Neem mee naar je eigen pagina!  …  Lees verder »

Top