1. Home
  2. herman_hietbrink
  3. Favoriete artikelen van herman_hietbrink

Favoriete artikelen van herman_hietbrink

Kun je moeilijk een recept kiezen ,dan heb ik al iets op papier gezet om het je misschien iets makkelijker te maken.Hieronder een diversiteit aan gerechten om met de feestdagen lekker mee aan de slag te gaan . Ik heb uit iedere gang van een gerecht iets uitgezocht en nu is het aan jullie om daar een mooie combinatie van te maken . Veel succes gewenst met kiezen .Alvast eet smakelijk …  Lees verder »

Wat is er makkelijker dan soep, lekker even tussendoor ,of als diner met een goed stuk brood ernaast .Misschien wel als voor gerecht bij een mooi diner .Soep is zo veelzijdig je kan er alle kanten mee op .Ik heb er 15 uitgezocht , met de kou en regen voor de deur moet een lekkere soep er toch altijd ingaan .Het zijn niet de alledaagse soepen want deze kent iedereen wel ,maar uit alle windstreken een lekkere soep neergezet .Neem er een mee die je lekker lijkt .Alvast eet smakelijk. …  Lees verder »

Snel, goedkoop en makkelijk te maken. Deze quiche recepten vormen alleen een basis voor elk type quiche. Jij kan het verder zelf invullen of jij melk of room of de helft melk en helft crème fraîche of room wilt gebruiken, of jij jong belegen kaas i.p.v. belegen of oude kaas wilt gebruiken. Of er ook groene kruiden zoals peterselie, dille en bijvoorbeeld bieslook door een quiche type kan. Of jullie voorkeur voor hoeveel zout en peper erin moet (waar jullie aan gewend zijn). Als jij een variatie van deze hapje wilt maken voor minder mensen kan jij voor 6-8 personen een basis beslag met vis ingrediënten gebruiken. En dan de beslag opdelen in 3 porties per quiche en de aangepaste qua hoeveelheid ingrediënten erdoor mengen. Dan krijgt jij of 8 kleine quiches 0f 2 groter quiches van een derde van het beslag. Als smaak versterker kan jij ook aromat door basis beslag doen. …  Lees verder »

BANANEN heel speciale eigenschappen hebben …  Lees verder »

De herfst is in aantocht daarom 15 heerlijke recepten met veel smaak uitgekozen .Kijk eens rond en neem iets lekkers mee .Het zijn gerechten met uitgesproken smaken maar met de warmte die bij het seizoen hoort .Alvast eet smakelijk. …  Lees verder »

Kookworkshops.nl is een nieuwe website, waarop we zoveel mogelijk leuke kookworkshops verzamelen. Samen koken is gezellig, leerzaam en schept een band. Koken kan in groepsverband of individueel, meer als kookcursus. …  Lees verder »

Het is de tijd er weer voor .Mosselen zijn nu volop te verkrijgen .Ik heb weer 15 heerlijke gerechten uitgezocht voor als je eens op een andere manier van mosselen wilt genieten . Dus kijk snel hieronder voor de lekkerste mosselgerechten .Kies er een uit of neem het hele artikel mee . Eet smakelijk en geniet van de heerlijke Nederlandse mossel .Kijk onderaan de pagina eens naar de andere artikelen over mosselen .Misschien zit er nog iets voor je bij. …  Lees verder »

Een Aziatische en overwegend Indonesische feestmaaltijd met verschillende hoofdgerechten, bijgerechten, salade, sambals en atjars. Meer dan 50 recepten uit eigen keuken. …  Lees verder »

Roken is een kunst Het roken van voedsel gebeurde al in de oudheid. Roken was vroeger vooral een middel om het eten langer houdbaar te maken en om insecten op afstand te houden. tegenwoordig roken we voornamelijk voor de typische rooksmaak. …  Lees verder »

Menigeen klungelt met het eten van een mango, of er gaat (te)veel verloren. Met onderstaande manier lukt eten van een mango, ook in gezelschap, aardig. (Pit afkluiven mag over de gootsteen )  …  Lees verder »

Belangrijk om in voorraad te hebben als je Indisch eten wil bereiden.  …  Lees verder »

Het is weer zomer aan het worden en wat mag er dan niet ontbreken de BBQ met al zijn heerlijke gerechten en sauzen .Op dit moment met nog een aantal dagen mooi weer in het vooruitzicht is misschien een uitgesproken tijd om de BBQ aan te steken Hieronder weer een aantal van deze gerechten uitgelicht zodat het zoeken vergemakkelijkt wordt naar heerlijke BBQ gerechten .Alvast veel BBQ plezier en eet smakelijk. …  Lees verder »

Wie eet het niet, Chinees je haalt het soms of maakt het zelf .Het waren de eerste emigranten die hier een restaurant begonnen met veel succes .Ik heb een aantal van deze gerechten die uit het oosten komen op een rijtje gezet .Neem er een mee en geniet ervan …  Lees verder »

Sausjes Aioli en Rouille Amerikaanse BBQsaus Citroen Mayonnaise Duivels Saus Groene Kruiden Saus Mosterd-Dille Saus …  Lees verder »

Knoflooksaus Oosterse Gembersaus Pindassaus Remouladesaus …  Lees verder »

Aardappelvariaties •Aardappelsalade •Dragon-aardappelsalade [img_right]. •Aardappelspiesjes •Gepofte aardappelen •Gepofte aardappelen met bacon en zure room •Aardappelen in folie met geroosterde eieren en kaviaar …  Lees verder »

Rookoven-weetjes. …  Lees verder »

De zomer staat voor de deur we beginnen op onze lijn te letten i.v.m. vakantie vandaar deze lekkere lichte kiprecepten .Er bestaat een diversiteit aan gerechten met kip ik heb er 15 uitgelicht .Gebakken gegrild gekookt en op de BBQ Ik hoop dat je iets lekkers tegenkomt, zet het favoriet en ga lekker genieten van het gerecht .Alvast eet smakelijk gewenst . …  Lees verder »

Top