1. Home
  2. henny
  3. Favoriete artikelen van henny

Favoriete artikelen van henny

Begin januari heb ik voor mijn nicht een Nieuwjaarsborrel voor plm. 20 personen georganiseerd. De gasten kwamen om plm. 15.00 uur en de laatste vertrok om plm. 20.30 uur. Het was erg gezellig en alle hapjes vielen erg in de smaak. Samen hebben we de volgende hapjes gemaakt, waarvan er maar heel weinig overbleef.  …  Lees verder »

In 2009 hadden we veel te vieren. Daarom besloten we begin september een feest met buffet te organiseren. Voor het feest hadden we ruim 80 mensen uitgenodigd. Er zijn 80 mensen geweest. We hebben een grote tuin. Dus grote partytent gehuurd met tafels en banken, zoals in Duitsland gebruikelijk. Op ons terras stond het buffet. In de garage de dranken, waaronder een grote gehuurde biertap en zes statafels. Het feest begon om 15.30 uur. Begonnen werd een buffet met koffie, thee en gebak. Daarna een buffet met koude en warme gerechten. Hierna een dessert-buffet. De meeste gasten kwamen uit Nederland en een deel uit Duitsland (o.a. een aantal buren). Ook bevonden zich kinderen onder de gasten. Met iedereen moest dus rekening worden gehouden. Het voorbereiden van het feest kostte wel wat tijd, vooral de organisatie en het uitzoeken van de recepten. Een aantal gerechten heb ik al een week eerder gemaakt en ingevroren. Donderdag voor het feest heb ik een aantal gerechten gemaakt en wat koeken en taarten gebakken. De dag voor het feest kreeg ik hulp van een nicht. De avond voor het feest kwamen mijn broers met hun gezinnen om te helpen bij het versieren en het opzetten van de tent etc. Tijdens het feest heb ik veel hulp gehad van nichtjes en schoonzusjes. Zelf konden mijn man ik ons grotendeels met onze gasten bemoeien. Mede hierdoor is het een groot succes geweest. …  Lees verder »

kerst, sinterklaas een familie diner, de leukste afsluiting van een diner is toch vaak het dessert. Hier zijn de ijstaarten met bijzondere dagen dan ook niet aan te slepen, soms sta ik dagen van te voren al in de keuken om een ijstaart te maken met als eindresultaat vaak oh's en aaaah's. dus hier bij een aantal van de feestelijkste en de lekkerste ijstaarten om zelf te maken. …  Lees verder »

hier een aantal lekkere petit fours om zelf te maken.  …  Lees verder »

Een van mijn vriendinnen werd begin dit jaar 50. We kwamen op het idee om een Alpenlandbuffet te maken. Het werd een groot succes.  …  Lees verder »

Iedereen kent de grote tafels met diverse koude schotels en heerlijke kleine hapjes. Maar zelf maken? Dat is vast heel veel werk! Schrik niet: eigenlijk valt dat best wel mee. We hebben hier enkele makkelijke suggesties voor je. …  Lees verder »

Hier komen alle recepten die we gaan behandelen in KOOKCLUB2006. Lekker makkelijk om terug te kijken als je deze recept nog een keer wilt maken!  …  Lees verder »

allerlei soorten boter …  Lees verder »

Als je geen eigen webruimte hebt en je wilt toch meerdere plaatjes op je SmulPagina plaatsen, moet je deze handleiding zeker lezen! …  Lees verder »

 …  Lees verder »

th { background:)} td { background:)}  …  Lees verder »

Hiermee hoop ik jullie enkele ideeen aan de hand te doen …  Lees verder »

Even geen inspiratie? In dit artikel staat voor elk wat wils. …  Lees verder »

Al mijn borrelhapjes te samen …  Lees verder »

Top