1. Home
  2. harrydesmulkok
  3. Favoriete artikelen van harrydesmulkok

Favoriete artikelen van harrydesmulkok

De heerlijkste en makkelijkste sauzen voor bij de vis. …  Lees verder »

Voor het gemak heb ik een overzichtje gevonden van diverse braadtijden voor wild en gevogelte.  …  Lees verder »

Verzameling plaatjes. …  Lees verder »

Een heleboel heerlijke verschillende hapjes met als basis bladerdeeg!!! …  Lees verder »

Weekendplaatjes Groetjes  …  Lees verder »

~~Groente saus.                     Voor 4 personen Ik zocht een groente sausje zonder bloem en boter vanwege mijn chlorestorol dieet, was op internet niet te vinden dus zelf aan de slag. We nemen twee bloemige aardappels en een Ui (sjalot is nog lekkerder) Schillen en in blokjes snijden. 10 minuten koken net onder water. Dan afgieten en kooknat bewaren. De aardappels en de Ui in de blender twee  E.L magere Yochurt toevoegen even als een th. Lepeltje selderiezout, th. L zeezout en th. L provinciale kruiden. Paar minuten (2) in de blender. Kooknat toevoegen tot je een echte saus dikte hebt. Daarna voeg je er twee a drie flinke eetlepels verse bieslook bij heel even mengen en klaar is kees. Echt lekker geen spijt van.  Sukses   …  Lees verder »

 …  Lees verder »

 …  Lees verder »

27 lekkere barbequesauzen  …  Lees verder »

Hapjes kunnen saai zijn maar de onderstaande kleine hapjes zijn snel gemaakt en bijzonder origineel. Daarbij blijf ik op zoek naar aparte "appetizers", dus hou de aanvullingen in de gaten. …  Lees verder »

Dit artikel begon met de link tip van Rotterdamse Saar en Hettie. Verdere links zijn hieraan toegevoegd  …  Lees verder »

Er worden in de keuken tientallen termen en namen gebruikt Ik heb ze op alfabetische volgorde geplaatst met de daarbij behorende uitleg. …  Lees verder »

Top