1. Home
  2. happyfamily
  3. Favoriete artikelen van happyfamily

Favoriete artikelen van happyfamily

Hier wil ik allemaal verse knoflook-recepten gaan verzamelen.  …  Lees verder »

kippenfond--eendenfond--lichte fond van gevogelte en kalf--bruine fond van kalf en fond van wild  …  Lees verder »

In de magnetron en in de zon  …  Lees verder »

Dit artikel over invriezen komt uit de Allerhande en er staan een heleboel goede tips in. Wie het geheim van invriezen kent, heeft het hele jaar door bruikbare ingredienten in huis. Er staan hier en daar wat persoonlijke aanvullingen in.  …  Lees verder »

Voedsel om veroudering tegen te gaan, kan dat? Jawel! Dit zijn de 7 beste voedingsmiddelen voor een eeuwige jeugd: …  Lees verder »

 …  Lees verder »

~~Groente saus.                     Voor 4 personen Ik zocht een groente sausje zonder bloem en boter vanwege mijn chlorestorol dieet, was op internet niet te vinden dus zelf aan de slag. We nemen twee bloemige aardappels en een Ui (sjalot is nog lekkerder) Schillen en in blokjes snijden. 10 minuten koken net onder water. Dan afgieten en kooknat bewaren. De aardappels en de Ui in de blender twee  E.L magere Yochurt toevoegen even als een th. Lepeltje selderiezout, th. L zeezout en th. L provinciale kruiden. Paar minuten (2) in de blender. Kooknat toevoegen tot je een echte saus dikte hebt. Daarna voeg je er twee a drie flinke eetlepels verse bieslook bij heel even mengen en klaar is kees. Echt lekker geen spijt van.  Sukses   …  Lees verder »

Top