1. Home
  2. greetje5
  3. Artikelen van greetje5

Artikelen van greetje5

de cake meel van het merk markant, ben ik super tevreden over het is niet duur, want het is een huis merk. en na alles naar eigen invulling te hebben toe gevoegt (ALLES WEL OP KAMERTEMP)bak je een prachtige cake, die luchtig is en verfijnt van smaakt. ik ben er erg tespreken over, goede kwaliteit voor minder geld. …  Lees verder »

Dit fantastische wokrestaurant zit in het dorpje ten boer na bij Groningen. de sfeer is er super, de aan kleding mooi en het eten heerlijk. bij binnen komst krijg je een japans voorgerecht en daarna kun je langs de kok met je bordje zelf uitgezocht vlees/vis/groente aan het buffet vind je vertrouwde chinese gerechten en als laatst is er een buffet met 9 soorten ijs en vers fruit. We zijn al diverse keren wezen smullen in dit fantastische restaurant.  …  Lees verder »

leuke recepten voor een eigen te organiseren high tea of afternoon tea, ik heb het laats gedaan met de familie op zondag en het was een groot succes. …  Lees verder »

Groningen heeft veel lekkere restaurantjes in de binnenstad maar een van de leukste voor jong en oud is het pannenkoekenschip, deze zeilvaartschip ligt in het schuitendiep en is hier super eten en niet te gek duur , dus lekker eten op een sfeervol schip. ook voor de kids is er genoeg te doen, de bediening is erg kindvriendelijk. En als jarige mag je bij de kok je eigen pannenkoek bakken.  …  Lees verder »

bij mij wilden de soezen wel eens mislukken maar sinds ik dit recept heb niet meer.  …  Lees verder »

na de maaltijd nog een bon bon met een kop koffie is natuurlijk heerlijk,maar om zo te snoepen is ook zeker niet mis. hier vind je een aantal bon bon recepten om zelf te klussen. veel plezier er mee.  …  Lees verder »

Top