1. Home
  2. gejohn
  3. Favoriete artikelen van gejohn

Favoriete artikelen van gejohn

Kun je moeilijk een recept kiezen ,dan heb ik al iets op papier gezet om het je misschien iets makkelijker te maken.Hieronder een diversiteit aan gerechten om met de feestdagen lekker mee aan de slag te gaan . Ik heb uit iedere gang van een gerecht iets uitgezocht en nu is het aan jullie om daar een mooie combinatie van te maken . Veel succes gewenst met kiezen .Alvast eet smakelijk …  Lees verder »

Heb je wat te vieren dan is een buffet altijd ideaal er is voor een ieder wat wils, ik heb hier de lekkerste buffet hapjes die hier altijd een succes zijn op een rijtje gezet, dit is niet als buffet bedoelt maar de hapjes kun je wel gebruiken voor een eigen te bepalen buffet en een ieder van deze hapjes zullen er zeker niet op misstaan, dus wens ik je veel plezier van mijn Hapjes! …  Lees verder »

Een van mijn vriendinnen werd begin dit jaar 50. We kwamen op het idee om een Alpenlandbuffet te maken. Het werd een groot succes.  …  Lees verder »

Mijn smulpagina's op een rijtje  …  Lees verder »

Er is niets mis met een klein, vrouwelijk buikje. Maar gaat dat buikje u in de weg zitten en gaan rok of spijkerbroek niet meer dicht, dan moeten er maatregelen genomen worden. Te beginnen met buikspieroefeningen.  …  Lees verder »

ik ben met een goed dieet 20 kilo afgevallen in 3 maanden als je het dieet nauwkeurig volgt, dit om de balans tussen joules en eiwitten in evenwicht te houden, moet u in 10 dagen 4 a 5 kilo gewicht kwijt zijn  …  Lees verder »

Hier volgen wat lekkere salade waarmee je stokbrood kunt beleggen. Ze staan ook op 'omalidy' en berucht in de familie om hun heerlijkheid. De benaming is zaterdagavondsalade 1-2-3-4-5-6-7 en in die volgorde staan ze hieronder:  …  Lees verder »

FEESTHAPJES! …  Lees verder »

Met een eigengemaakte achtergrond geef je je pagina een persoonlijk tintje. Met het juiste gereedschap is dit een fluitje van een cent. Via deze methode moet het iedereen lukken een naadloze achtergrond te maken! …  Lees verder »

Alle kerstpagina's op SmulWeb op een rijtje …  Lees verder »

Dit is deel 2 van het kookboek van Winnie the Pooh. Er komen weer allemaal lekker kinderrecepten in. Iedere dag schrijft Winnie er in, dus kijk regelmatig.  …  Lees verder »

Winnie is dol op snoepen en op lekker eten, daarom hier heerlijke smikkelrecepten voor de kleintjes, papa's en mama's mogen ook meesmullen! …  Lees verder »

Lekkere cadeautjes Dit gaat weer leuk worden . . . let maar op …  Lees verder »

Op veler verzoek: mijn smulpagina's op een rijtje. …  Lees verder »

VANAF 1 OKTOBER EEN NIEUW ADRES: http://www.rore.animaatjes.nl/  …  Lees verder »

Top