1. Home
  2. gastronoom2000
  3. Artikelen van gastronoom2000

Artikelen van gastronoom2000

Topkoks Pascal Jalhaij heeft een nieuw restaurant gevonden. Rond augustus dit jaar kunnen we weer van zijn gerechten genieten.  …  Lees verder »

De Zeeuwse kreeft, die op sterven na dood was, is weer terug: kom alles te weten over de beesten die menig culineare harten sneller laat kloppen..!  …  Lees verder »

In Gerona schrijven de drie broers Roca geschiedenis met hun tweesterrenrestaurant El Celler de Can Roca. Het is een van de opmerkelijkste keukens van heel Spanje.  …  Lees verder »

3 bekende topkoks geven hun visie over het eten van de toekomst. Is klassiek koken ouderwets of zijn de schuimen juist alweer ouderwets? Welke landen worden populair en wat eten we over 10 jaar? Lees het allemaal in dit artikel …  Lees verder »

Spanje in tegenwoordig de trendsetter voor etend Europa. Dat niet niet alleen vernieuwd ben met schuim, wolkje en gelei bewijst deze kok.. …  Lees verder »

Interessant artikel over de kweek van 'het witte goud' ofwel : asperges …  Lees verder »

Over mosselen bestaan heel wat vooroordelen en misverstanden. De hoogste tijd om deze weg te spoelen.  …  Lees verder »

Top