1. Home
  2. femke32
  3. Artikelen van femke32

Artikelen van femke32

Kogelrond is mijn koe.Ze tolt en danst en wordt nooit moe. Is een leuk idee om met een kinder verjaardag te geven.Of lekker samen met je kind te knutselen. …  Lees verder »

rijm vehaaltjes,gedichtjes,rijmpjes. …  Lees verder »

Kleine verrassing voor moederdag!Hier zal moeder verbaasd van staan kijken! Of gewoon een leuke traktatie voor uit te delen op school. …  Lees verder »

Kabouterrace,De dansende schoentjes,Sprookjesquiz. Dit zijn enkele simpelen voorbeelden van spelletjes voor een sprookjes feest.of anderen doeleinde. …  Lees verder »

Ik wil hier wat plaatjes neerzetten die ik zelf heb gemaakt,Het zijn plaatjes voor bij recepten neertezetten of gewoon voor in een gastenboek. …  Lees verder »

Het basisprincipe van beignets is eenvoudig; het omhullen met een beslag van een rauw of bereid ingredient en dit frituren in gloeiend hete olie.  …  Lees verder »

Wist je dat heel veel beren verzot zijn op lekkers trakteren? Deze beren klemmen tussen hun pootjes lekkere zoute koekjes of nootjes.,  …  Lees verder »

Uitnodiging,(sprookjesboek),Traktatie,(sneeuwwitje en de 7 dwergen),Spelletjes,(Met 7 mijlslaarzen lopen),en meer.recepten. …  Lees verder »

Top