1. Home
  2. elsa_h
  3. Favoriete artikelen van elsa_h

Favoriete artikelen van elsa_h

Beste allemaal, Het is al een tijd geleden dat ik actief bezig was op smulweb, heb inmiddels een cursus gedaan via omscholing en ben inmiddels gezegend met een super leuke baan in de kinderopvang. Maar waar het om gaat is het volgende...........  …  Lees verder »

Wil jij 2 vrijkaarten winnen voor een compleet verzorgde avond uit? Eten en genieten van geweldig theater? Stuur ons je kerstrecept van Smulweb, waar een afbeelding van het gerecht bij staat. Je maakt kans op twee vrijkaarten voor Ron Blaauw Palazzo! Dineren en theater.  …  Lees verder »

Een heerlijke afsluiter van een uitgebreid diner. Maar hoe stel je een kaasplankje samen? En wat drink je erbij? Daschaatje geeft tips. …  Lees verder »

Simpel antwoord: Altijd! Champagne is voor wanneer je je depressief voelt, of decadent, of extatisch, optimistisch, fantastisch, of een goede businessdeal viert, een heugelijke bijeenkomst of gewoon een nieuwe dag in het leven. Het glijdt door de keel, samen met kwarteleieren, doet het goed met oesters, maar is ook niet slecht met bacon en eieren... of zalm, in de ochtend. En wat dacht je van aardbeien? …  Lees verder »

Generaliseren over welke wijn te serveren bij kaas kan gevaarlijk zijn. Er zijn bijvoorbeeld tientallen soorten geitenkaas, van jonge, zoete, ricotta-achtige soorten tot oude, scherpe bijna Parmezaan-achtige soorten, en het spectrum van wijnen die er bij passen volgen dezelfde toonladder. Zelfs de rijpheidsgraad van de kaas kan invloed hebben op de wijnkeuze. …  Lees verder »

Iedereen kent de grote tafels met diverse koude schotels en heerlijke kleine hapjes. Maar zelf maken? Dat is vast heel veel werk! Schrik niet: eigenlijk valt dat best wel mee. We hebben hier enkele makkelijke suggesties voor je. …  Lees verder »

Veel gerechten worden onterecht overgoten met een saus, waardoor de smaak van het gerecht teniet wordt gedaan. Een saus kan echter, op de juiste manier gebruikt, een welkome toevoeging zijn aan een gerecht. Hieronder vind je de basis voor diverse sauzen en dressings. Veel sauzen zijn afgeleid van deze sauzen. …  Lees verder »

Deze brief kreeg ik toegestuurd en ik wil de inhoud niet aan anderen onthouden ! …  Lees verder »

Lijst van woorden en benamingen die in recepten en in de Indische keuken veel gebruikt worden (oude spelling). …  Lees verder »

Muntblaadjes van de steeltjes plukken. Wassen en drogen Stuk voor stuk aan beide zijden met een losgekopt eiwit bestrijken. Door de fijne suiker halen,en op een rek laten drogen. U heeft dan een leuke versiering.  …  Lees verder »

Gezond eten en je goed voelen staat voorop bij het haalbare dieet. …  Lees verder »

Hoe verander ik mijn achtergrond en waar vind ik leuke plaatjes? Hier een tip voor iedereen die nog niet weet hoe het werkt. …  Lees verder »

Maak je eigen pagina nog interessanter met een leuke foto van jezelf !  …  Lees verder »

Alle smulwebbers met een eigen plaatjespagina, klik hier en je bent er. …  Lees verder »

Top