1. Home
  2. dykstra_h
  3. Artikelen van dykstra_h

Artikelen van dykstra_h

Algemene informatie over lichaamsgewicht, voedingsstoffen en voeding …  Lees verder »

Tassen vol met boodschappen en dan...... de koelkast lijkt te klein. Waar bewaar je wat... …  Lees verder »

Nog niet zo lang geleden was sla gewone kropsla. Nu zijn er een heleboel smaken. …  Lees verder »

Enkele handigheidjes in en om de keuken …  Lees verder »

Strenge dieten zijn "uit". Het is beter een gezonde en evenwichtige voeding te volgen. Staar je ook niet blind op die tabellen van het ideale gewicht, deze zijn niet echt haalbaar. Streef beter naar een gewicht dat past bij je lichaam. …  Lees verder »

Regeltjes?...bij vis witte wijn en bij zuurkool Gewurztraminer enz..Uiteindelijk beslis je zelf wat je lekker vindt en waarom je een bepaalde wijn drinkt! Dus: volg een advies van de kenner, maar vooral je eigen smaak! …  Lees verder »

Produktkeuze waarin het accent ligt op voedingsmiddelen die minder vet bevatten. Kies liever dit ....... in plaats van dit.  …  Lees verder »

Wat je voor woorden tegen kan komen en wat ermee bedoelt wordt. …  Lees verder »

Hier zijn enkele belangrijke plantaardige stoffen en eigenschappen …  Lees verder »

Een vervolg op mijn artikel over wetenswaardigheden. Hierbij wil ik aandacht geven aan het bereiden van voedsel. Ook kijk ik naar de samenstelling van een maaltijd. …  Lees verder »

Verschillende vormen van binden en de (voor-)bereiding ervan …  Lees verder »

Wat is nu eigenlijk het verschil tussen die vele soorten? Is het alleen de smaak, of de prijs? Of is er ook verschil in kwaliteit? …  Lees verder »

Alledaagse dranken en alternatieven …  Lees verder »

Vroeger was de keuze bij de bakker heel wat kleiner als tegenwoordig. Persoonlijk maak ik het liefst zelf brood en probeer vanalles uit........ Hier een opsomming van wat er bij de bakker zoal te verkrijgen is. …  Lees verder »

Top