1. Home
  2. dropkatje
  3. Favoriete artikelen van dropkatje

Favoriete artikelen van dropkatje

Knoflook hoeft niet zo te smaken als het ruikt. …  Lees verder »

~~Groente saus.                     Voor 4 personen Ik zocht een groente sausje zonder bloem en boter vanwege mijn chlorestorol dieet, was op internet niet te vinden dus zelf aan de slag. We nemen twee bloemige aardappels en een Ui (sjalot is nog lekkerder) Schillen en in blokjes snijden. 10 minuten koken net onder water. Dan afgieten en kooknat bewaren. De aardappels en de Ui in de blender twee  E.L magere Yochurt toevoegen even als een th. Lepeltje selderiezout, th. L zeezout en th. L provinciale kruiden. Paar minuten (2) in de blender. Kooknat toevoegen tot je een echte saus dikte hebt. Daarna voeg je er twee a drie flinke eetlepels verse bieslook bij heel even mengen en klaar is kees. Echt lekker geen spijt van.  Sukses   …  Lees verder »

zout neemt heel makkelijk de smaak van kruiden of specerijen aan. het is daarom ook heel simpel om van zeezout kruidenzout,pizzazout of cajunzout te maken.  …  Lees verder »

Voor elk jaar een passend geschenk aan de hand van de bruiloftskalender …  Lees verder »

27 lekkere barbequesauzen  …  Lees verder »

x

 …  Lees verder »

Als het kind eenmaal gewend is aan brood met tevredenheid of met boter, kunnen de boterhammen worden belegd.  …  Lees verder »

FRUIT ALFABET …  Lees verder »

Pesto is niet alleen heerlijk met "al dente" gekookte pasta, maar leent zich uitstekend voor nog veel meer toepassingsmogelijkheden …  Lees verder »

Wetenswaardigheden over deze bijzondere italiaanse saus. …  Lees verder »

Hoe maak ik mooie borrelballetjes!  …  Lees verder »

Voor een lekker feestdiner wil je een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Maar het moet niet te ingewikkeld zijn en snel te maken (0-20 min). Wat nu? Print dit uit en maak je keuze! …  Lees verder »

.

.  …  Lees verder »

Top