1. Home
  2. dobbelstein
  3. Artikelen van dobbelstein

Artikelen van dobbelstein

Gezond eten betekent een goede keuze maken uit het grote aanbod aan voedingsmiddelen. Om u hierbij te helpen zijn er de tien Spelregels Goede Voeding.  …  Lees verder »

Wist u dat een pak melk van elk uur dat het buiten de koelkast staat, een dag minder lang houdbaar wordt? Iets om op te letten bij het boodschappen doen.  …  Lees verder »

Soms worden aan voedingsmiddelen stoffen toegevoegd als kleurstof, conserveermiddel of anti-oxidant. Deze toevoegingen krijgen in alle landen van de Europese Unie hetzelfde E-nummer.  …  Lees verder »

Er komen steeds meer: yoghurtachtige producten met nieuwe bacteriecultures op de markt.  …  Lees verder »

Voedingsvezel is een belangrijke voedingsstof die vooral nodig is voor een goede darmwerking.  …  Lees verder »

Goed afvallen is geleidelijk afvallen. Een energiebeperkt dieet in combinatie met lichaamsbeweging zijn de twee belangrijkste onderdelen van afvallen.  …  Lees verder »

Op alle producten die beperkt houdbaar zijn moet een houdbaarheidsdatum staan. Dit staat aangegeven met de afkorting THT (tenminste houdbaar tot), gevolgd door een datum.  …  Lees verder »

Jaarlijks eten we ruim 14 kilo kaas per persoon. De absolute marktleider in Nederland is de traditionele Goudse kaas. Maar de belangstelling voor andere soorten neemt toe.  …  Lees verder »

In thee zit, net als in koffie, cafeine, alleen heet het in thee theine.  …  Lees verder »

Veel volwassenen willen tegenwoordig wat minder vlees eten om gezondheidsredenen, vanwege vleesschandalen of dierenleed.  …  Lees verder »

Top