1. Home
  2. diny45
  3. Favoriete artikelen van diny45

Favoriete artikelen van diny45

Even geen inspiratie? In dit artikel staat voor elk wat wils. …  Lees verder »

Feedback gevraagd voor een onderzoek naar discussievormen in de SmulWeb forums. …  Lees verder »

Custard is er in veel verschillende gedaanten, vloeibaar over pudding, gebakken in de oven of gekoeld in bakjes - altijd een perfecte lepel vol romigheid …  Lees verder »

CHUTNEY, COMPOTE, CONFITUUR, CONFIT. Bijzondere specerijen en een tikkeltje zuur of zoet maken van alledaagse ingredienten verrassende bijgerechten. Lekker bij pate, zoete aardappelen, gebakken scampi of appel. Maar wat is het verschil? …  Lees verder »

'Alleen echte beesten redden het als kok'.Bron: Volkskrant Magazine 24-01-2004Tekst: Mac van Dinther …  Lees verder »

Vele gerechten hebben dezelfde basis kruiden. Wanneer dit eerst gezamelijk gemaakt wordt en van daaruit gesplitst, dan kan je binnen een paar uur een behoorlijk uitgebreide rijsttafel hebben.  …  Lees verder »

Op veler verzoek: mijn smulpagina's op een rijtje. …  Lees verder »

Wat is couscous eigenlijk?plusEnkele lekkere recepten. …  Lees verder »

Interview met Jonnie Boer, opgetekend door Ann BouwmaBron: Spoor, najaar 2003 …  Lees verder »

Te slap om te bakken, en te rijp om uit het vuistje te eten. Weggooien dan maar? Welnee; je kunt er nog best wat mee doen. Of je er nu een paar hebt of een hele tros.  …  Lees verder »

Naar aanleiding van artikel in Eindhovens Dagblad (van Ray Simoen)  …  Lees verder »

Minder bekende "vissige" dingen, grappige vissen, rare zeebeesten, vreemde recepten... …  Lees verder »

Een uitleg van in de bakkerij gebruikte termen en woorden  …  Lees verder »

Een verzameling van kruidenmengsels. Om de lijst zo compleet mogelijk te krijgen blijf ik op zoek naar recepten.  …  Lees verder »

Zelf vind ik pasta's erg lekker, maar natuurlijk met een heerlijke saus !! …  Lees verder »

Top