1. Home
  2. cdrek
  3. Favoriete artikelen van cdrek

Favoriete artikelen van cdrek

Ja wat valt er over te zeggen het EI ,in elk gerecht wordt het bijna wel gebruikt ,hartige taarten ,ovenschotels,salades, broodjes .Is het niet voor de binding dan wel erbij of ernaast voor het lekkere . Ook met een feestje of verjaardag een ei mag niet ontbreken heerlijke gevulde in allerlei variaties ,of was het nu chinees of indisch telor of foeyonghay .Er is zo veel mogelijk met ei ga hieronder eens kijken of er iets voor je bij zit . …  Lees verder »

Nu het winterse weer nog even aanhoud dan nog maar een wintergroente inde hoofdrol. Spruitjes de een is er dol op en de ander vind het helemaal niets . Heb een aantal gerechten gezocht voor degene die het niet zo lekker vinden de spruitjes eens op een andere manier te proberen . kies een lekker ander recept uit en misschien vind je het heerlijk . …  Lees verder »

Pasta wie is er niet dol op er zijn ook zoveel uiteenlopende mogelijkheden .De bekendste is wel macaroni,maar ook lasagne is een goed voorbeeld hiervan .Er is ook zoveel mogelijk ook is het met van alles te combineren ,vis , vlees, groentes .Ik weet niet wat jij het lekkerst vind maar hieronder weer 15 heerlijke pasta gerechten .Ga eens rustig kijken en neem iets mee waarvan jij vind dat het in de smaak gaat vallen .Misschien wil je wel eens iets anders proberen dan het vertouwde wat je tot nu toe altijd maakte .Eet smakelijk …  Lees verder »

Met de elfstedentocht die net is afgelast,maar er wordt nog steeds vorst doorgegeven nu heb ik voor een ieder een artikel met heerlijke wintergerechten gemaakt .Ik hoop dat een ieder na een frisse schaatsdag toch nog een beetje energie op kan brengen om een onderstaand gerecht te maken .En schaats je niet dan is het heerlijk voor mensen die van het ijs af komen en zo aan kunnen schuiven. …  Lees verder »

FEESTHAPJES! …  Lees verder »

KAAS!!!.. Je kunt me er wakker voor maken. Ik ben dol op allerlei soorten kaas…Heerlijk!! Maar ik hoor steeds vaker dat mensen geen kaas lusten. Soms wel kaas uit de oven, maar een borrelhapjes met kaas, nee hoor, dat lusten ze niet. Voor iedereen die geen kaas lust en voor wie gasten krijgt die geen kaas lusten, hieronder een selectie van borrelhapjes zonder enige vorm van kaas. Veel plezier en succes ermee! …  Lees verder »

Hieronder een diversiteit aan visrecepten misschien zit er iets lekkers bij voor je neem deze dan mee .Sommige zijn heerlijk met een salade .Andere zijn een op zich zelfstaande traktatie .Probeer er eens een uit .Er is zoveel lekkers te maken met vis zoek eens verder op smulweb voor nog meer heerlijke vis recepten …  Lees verder »

Een mix grill bestaan uit verschillende vleessoorten een salade en patat als bijgerechten. …  Lees verder »

Al mijn barbecue recepten op een rijtje Ik komt van oorsprong uit een BBQ land waar minstens door iedereen 1-3 keer per week gebarbecue worden. (winter en zomer) …  Lees verder »

Iedereen kent de grote tafels met diverse koude schotels en heerlijke kleine hapjes. Maar zelf maken? Dat is vast heel veel werk! Schrik niet: eigenlijk valt dat best wel mee. We hebben hier enkele makkelijke suggesties voor je. …  Lees verder »

Top