1. Home
  2. catherin
  3. Favoriete artikelen van catherin

Favoriete artikelen van catherin

in dit artikel staat alles over suiker, wat het is, de herkomst van de verschillende suikers, maar ook de overeenkomsten. Niet alleen de suikers worden omschreven, ook de (kunstmatige) zoetstoffen als Aspartaam, sorbitol etc. De bron: voeding.net …  Lees verder »

Nu de nachten in hier zijn gereduceerd tot 3 uur schemerlicht, wordt het hoog tijd voor het bijna grootste feest in Zweden. Midzomernacht! …  Lees verder »

Gestoomde pudding is een van de oudste, conventioneelste desserts. Of hij nu dicht en rijk of licht en luchtig is, hij wordt meestal warm geserveerd met saus.  …  Lees verder »

Garum was een zeer zoute vissaus (rijk aan vitamine D), waarmee de Romeinen omgingen zoals de Japanners met sojasaus. Zie voor de verschillende bereidingswijzen het recept 'Garum' onder 'anders'. …  Lees verder »

terug naar het begin van deze beroemde kaassoorten …  Lees verder »

 …  Lees verder »

O zo leuk om eens te lezen.....hoe deed men dat koken toch zo lang geleden.....een kijkje!! …  Lees verder »

lijst van themapagina's op smulweb …  Lees verder »

Omdat ik hier zelf elke keer weer tegenaan loop, en omdat ik denk dat meer mensen hier nog wel eens wat aan zouden kunnen hebben: een lijstje Amerikaanse en Engelse maten & gewichten. …  Lees verder »

Wijn om te bewaren …  Lees verder »

.

 …  Lees verder »

Top