1. Home
  2. besmul
  3. Artikelen van besmul

Artikelen van besmul

De shake out is begonnen. Maar nog altijd zijn er Nederlandse horecabedrijvn die er een potje van maken. En nog altijd zijn er klanten die dat niet zien - of veel te laat. …  Lees verder »

Dit zijn geen plaatjes! Het is een echt in het Nederlands geschreven artikel. Geen copie van een krantenartikel of zo! Misschien is het slecht, het is wel echt! …  Lees verder »

Ellende in de rij voor de kassa …  Lees verder »

AH wil haar leveranciers na 60 dagen betalen inplaats van na 30 dagen. Oke, wij klanten willen ook later betalen! …  Lees verder »

eBay is een hype in de States, in europa ook al in Duitsland. In Nederland nog klein, maar dat zal niet lang meer duren. Een paar tips. …  Lees verder »

Al een jaar lang winkel ik bij de electronische bezorgdienst van Albert Heyn. Ik moet dus wel tevreden zijn. (Zelf geschreven) …  Lees verder »

dat niets met bijziendheid te maken heeft …  Lees verder »

Zijn Rotterdammers minder critisch over restaurants in de eigen stad? Dat heb ik onlangs beweerd. Enig nader onderzoek. …  Lees verder »

Barcelona wilde altijd de mooist en de beste zijn. Nieuwe ambitie: culinaire hoofdstad van Europa zijn. …  Lees verder »

Sommigen menen dat het einde van Smul nabij is. Dat valt erg mee volgens deze oudgediende... …  Lees verder »

Hoe we thuis en buitenshuis ontbeten en ontbijten. Beschouwingen over het ontbijt op basis van langjarige ervaring. …  Lees verder »

Top