1. Home
  2. annieov
  3. Favoriete artikelen van annieov

Favoriete artikelen van annieov

Een paraaf uit de Zuidoost-Europese eetcultuur …  Lees verder »

Zoveel soorten en diversiteiten, in ieder land en uit elke streek komt er wel een lekkere kaas. Daarom in deze vakantie periode misschien leuk om gerechten met kaas aan te bieden . Ga in de streek en of gebied eens op zoek naar dat heerlijke stukje kaas en neem het mee naar huis en maak er een lekker gerecht mee .Het kan Zwitserse kaas zijn maar om in de buurt te blijven gewoon een leidse kaas .Kijk eens rond bij de gerechten en maak iets met een heerlijke kaas .Eet smakelijk …  Lees verder »

De meest “vreselijk-afschuwelijk-lekkere” saus van Zuid-Afrikaners. …  Lees verder »

Met Chinese Nieuwjaar is er de grootste volksverhuizing ter wereld. En wat eten ze dan, ´Chinese dumplings´. …  Lees verder »

Koken met een Slowcooker opend veel nieuwe kook mogelijkheden zoals voor soep, stoofpot, rollades, kip, ribben, rijst, dips, brood en cake, toetjes enz. Sommige recepten kunnen in de morgen klaargemaakt worden, andere recepten duren niet zo lang. Koop een ruime slowcooker (7 ltr.) want na een tijdje experimenteren en koken ben je het beslist nodig. Het is niet nodig om dure stukken vlees te kopen want de slow-cooker maakt het lekker mals. Om malse ribben te hebben is een slow-cooker ideaal. Meeste restauranten koken deze ribben langzaam en op lage temperatuur met bbq saus. Omdat een slow-cooker niet het vlees bruin kan bakken (temperatuur te laag) en dit gewenst is, dan moet het even in de braadpan voorgebakken worden. Voor ribben gebruik ik de oven (broil) of de bbq om het even bruin te maken. Ik doe dit ook voor rollades, kip, karbonades ed. voor een lekker kleurtje. Slowcooking verliest heel weinig vloeistof/stoom en ga dus niet meer vloeistof toevoegen dan het recept aangeeft. Voor het dik maken van de saus, kan men het beste doen aan het einde als het vlees ed. verwijdert is. De slow-cooker moet dan wel even op hoog gezet worden. Als de maaltijd klaar is kan de keramische pan verwijdert worden en kan zelfs direct op de tafel gezet worden. Enjoy your cooking!!  …  Lees verder »

Hou je van kip? Dan mag je dit artikel niet missen. Heerlijke verschillende kiprecepten. En leer direct hoe je kundig een hele kip in gelijke delen snijdt. …  Lees verder »

VIS

Kwaliteit van vis  …  Lees verder »

Hier komen alle recepten die we gaan behandelen in KOOKCLUB2006. Lekker makkelijk om terug te kijken als je deze recept nog een keer wilt maken!  …  Lees verder »

goed voor zowat alle denkbare kwalen: reuma, jicht, hoofd- en maagpijn, en allerlei ander onheil, een beetje natuurlijke pijnstiller.  …  Lees verder »

Ik had jullie beloofd eventjes een berichtje te schrijven over mijn eerste expositie! …  Lees verder »

Gebak en cakes Van klassiek tot speciale gelegenheden …  Lees verder »

Top