1. Home
  2. anita451
  3. Favoriete artikelen van anita451

Favoriete artikelen van anita451

Uit verschillende onderzoeken blijkt sinds enkele jaren dat chocolade helemaal niet zo ongezond is als eerst werd gedacht! …  Lees verder »

Alle drie gebruik je ze bij het bakken, maar wat is nou precies het verschil tussen deze? …  Lees verder »

Over S M U L W E B !!!  …  Lees verder »

Plaatjes met weekend groet zonder afzender.  …  Lees verder »

Deze kwam ik ergens tegen, ik vond ze wel grappig. …  Lees verder »

Maar natuurlijk blijven jullie mee-eten, zegt u gastvrij tegen familie of vrienden, die plotseling op de stoep stonden. …  Lees verder »

Hoe zit dat nu eigenlijk met Primi piatti en wat is een secondi piatti? Wat is de betekenis van bijvoorbeeld al forno? Wat zijn bijzondere gebruiken in Italiaanse restaurants? In dit artikel vind je het antwoord.  …  Lees verder »

Cake pops Meer dan 40 recepten voor onweerstaanbare lollycakes Angie Dudley €17,50 Uitgeverij Gottmer Door Smulweb kookboek-recensent Sanne …  Lees verder »

Wat betekenen al die woorden die grote mensen gebruiken als ze aan het koken zijn?  …  Lees verder »

Waar moet je allemaal op letten als je zelf gaat koken??? …  Lees verder »

Bron: Volkskrant Magazine 24-01-2004Tekst: Sylvia Witteman …  Lees verder »

Een gedichtje wat ik toegezonden kreeg en wat me erg raakte. Wellicht kan het voor iemand een troost zijn.... …  Lees verder »

Muffins maken is helemaal Hot. Nu pasen en het voorjaar in aantocht zijn gaan we weer voor de lichtere gerechten vandaar deze keuze voor de muffins. Leuke ideetjes om eens iets anders op de paastafel te zetten. Het is zo makkelijk ,zoet of hartig. Muffins maken samen met kinderen op een vrije woensdagmiddag, snel resultaat en lekker samen proeven. Kijk rustig rond en neem iets wat je lekker vindt mee. …  Lees verder »

Top